Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket mi tart életben?

Titeket mi tart életben?

Figyelt kérdés

jún. 1. 18:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
a metabolikus testfunkcióim.
jún. 3. 09:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék a 8-as lepontozó lelki szegényre. Írjon pár sort.
jún. 3. 10:46
 13/20 anonim ***** válasza:
A gyerekem. Fel kéne nevelni.
jún. 3. 11:02
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

12-es: nem fog írni, mert neki csak annyi a lényeg, hogy LEPONTOZ, ez az élete legnagyobb öröme.

Mellesleg részemröl VELED (8-as és feltehetöen 12 is) tökéletesen egyetértek veled, az ember tud keresni értelmet az életében, ha akar, valamit alkotni meg az egyik legpozitívabb érzés.

jún. 3. 11:31
 15/20 anonim válasza:
26%

9, és 13:

Nekem 17 éves a fiam, úgy érzem, sírba tesz:D Alig várom, hogy 18 legyen, és leérettségizzen.

jún. 3. 18:15
 16/20 anonim ***** válasza:
15-ös: attól még jó ideig rád lesz szorulva, egy érettségivel nem tud semmit kezdeni.
jún. 3. 18:30
 17/20 A kérdező kommentje:
15, de azért ne az legyen hogy leéretségizik aztán kidobod 😂, várj egy napot minimum 🤣
jún. 3. 18:39
 18/20 anonim ***** válasza:
46%

#15! Az enyém még csak 2 lesz, de ez alatt a 2 év alatt húszat öregedtem😂 És már eleve öregen vállaltam, szóval elég magasra tettem a lécet😁

jún. 3. 20:21
 19/20 anonim válasza:
45%

Gyógyszerek, kávé, cigi, filmek, könyvek, séta...

Szóval nem sok minden.

Semmi értelme az egésznek.

Vegetálás.

Lassú vonzatás a halál felé.

De!!! Különösebben már nem is érdekel ez a világ, ami amúgy is tele van szenvedéssel, hanem eltűnni innen, ebből a világból a pcs@ba!

jún. 4. 03:24
 20/20 anonim ***** válasza:
23%
Alkohol.
jún. 6. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Én okozhattam fájdalmat a szerelmemnek? Szerintetek miért sírt? Hogy tegyem jóvá? Valaki segítsen, kérlek titeket🙏🏻

Én írtam ki azt a kérdést is hogy: "beleszerethettem e a lányom anyukájába". Ott mindent részletesen leírtam. A tegnap este folyamán amikor találkoztam a kislányom édesanyjával elmondtam neki a terveim. Miután meghallgatott annyit mondott hogy ha lát változást nálam...

Hogyan viszonyultok a nyaralásos-élménybeszámolós kérdésekhez az iskolában, első nap? Mennyire zavar titeket/gyereketeket?

Talán most a legaktuálisabb feltennem, tekintettel, hogy holnap kezdődik az iskola Nem tudom manapság hogy van, vagy mennyire jellemző, mert már nem vagyok iskolás, gyerekem pedig még nincsen, de az én időmben, általános iskolában és középiskolában is néhány tanárnál...

Fiúk! Titeket vert már meg lány?

És lányok vertetek már meg fiút?

Miért tűnt el Vintedről az ajánlás sáv? Titeket is zavar, hogy már nincs ott?

Engem nagyon bosszant ez az új frissítés! A kezdőlapon mindig ott volt az az ajánlás sáv felül, de így, hogy kivették, szörnyű! Minden olyan egyben van nekem most a kezdődlapon. Ráadásul olyan termékeket mutat, amik annyira nem is érdekelnek, úgy értem, hogy az az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!