válasza:

válasza:12-es: nem fog írni, mert neki csak annyi a lényeg, hogy LEPONTOZ, ez az élete legnagyobb öröme.
Mellesleg részemröl VELED (8-as és feltehetöen 12 is) tökéletesen egyetértek veled, az ember tud keresni értelmet az életében, ha akar, valamit alkotni meg az egyik legpozitívabb érzés.
9, és 13:
Nekem 17 éves a fiam, úgy érzem, sírba tesz:D Alig várom, hogy 18 legyen, és leérettségizzen.

válasza:

válasza:#15! Az enyém még csak 2 lesz, de ez alatt a 2 év alatt húszat öregedtem😂 És már eleve öregen vállaltam, szóval elég magasra tettem a lécet😁
Gyógyszerek, kávé, cigi, filmek, könyvek, séta...
Szóval nem sok minden.
Semmi értelme az egésznek.
Vegetálás.
Lassú vonzatás a halál felé.
De!!! Különösebben már nem is érdekel ez a világ, ami amúgy is tele van szenvedéssel, hanem eltűnni innen, ebből a világból a pcs@ba!
Kapcsolódó kérdések:
Én írtam ki azt a kérdést is hogy: "beleszerethettem e a lányom anyukájába". Ott mindent részletesen leírtam. A tegnap este folyamán amikor találkoztam a kislányom édesanyjával elmondtam neki a terveim. Miután meghallgatott annyit mondott hogy ha lát változást nálam...
Persze úgy, hogy titokban ment el nyaralni és lebuktatták...
Talán most a legaktuálisabb feltennem, tekintettel, hogy holnap kezdődik az iskola Nem tudom manapság hogy van, vagy mennyire jellemző, mert már nem vagyok iskolás, gyerekem pedig még nincsen, de az én időmben, általános iskolában és középiskolában is néhány tanárnál...
És lányok vertetek már meg fiút?
Engem nagyon bosszant ez az új frissítés! A kezdőlapon mindig ott volt az az ajánlás sáv felül, de így, hogy kivették, szörnyű! Minden olyan egyben van nekem most a kezdődlapon. Ráadásul olyan termékeket mutat, amik annyira nem is érdekelnek, úgy értem, hogy az az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!