Hogy tanuljam meg élni az életet a legteljesebben?

válasza:

válasza:Ez mindenkinél egyénre szabott hatalmas téma rengeteg apró tényezőkből.
Vagyis egy szavas, mondatos választól ne várd a megváltást.
A hosszú válaszhoz meg ismernünk kellene téged.
Ki vagy, előnyeid, hátrányaid, milyen képességhalmaz birtokosa vagy s azokat a legjobban kamatoztatni, mik a céljaid és vágyaid stb.

válasza:Mi tart vissza attól, hogy megtedd amit szeretnél? Tudom, a btk és a csórósáv, de azokra koncentráljunk amik ezen kívül esnek!
Kinek akarsz megfelelni? Mindenkinek? Akkor öröl boldogtalanságra vagy kárhoztatva méghozzá saját magad által!
Tudj elsétálni, tanuld meg azt mondani, NEM.
Azoktól kérdezem akik leéltek úgy egy életet, hogy azon aggódtal, mit fognak szólni mások, hogy végül mit szóltak?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érdekel az ókori görög mitológia, és szívesen olvasnám a szövegeit. Sajnos nincs olyan könnyű dolgom mint pl. a keresztény vallásnál, ahol minden egy nagy könyvbe össze van sűrítve. Van valahol az interneten egy lista azokról az ókori művekről, amik a görög mitológia főbb pillérei?
Egyszer még régen készítettek együtt egy egész albumot (Expedició), aztán ketté vált az utuk, aztán most megint "összejöttek" - ki mit tud a miértekről? Miért mentek szét és miért jöttek újra össze közös koncertekért? Persze a miért együtt részét értem, hogy kétszer...
"A legsikeresebb és legteljesebb érzést az jelenti egy nőnek, amikor nőből anyává válik".
Lényeg, hogy ne Jehova Tanúi Biblia legyen és a jehovistáktól távol álljon, hanem az eredeti de a legteljesebb ahol meg lehet ismerni Istent és akár ahonnan át lehet ültetni az életbe is belőle dolgokat ahogy fennt írtam Isten minden jellemét, midnen igazságát, művét...
Megéri megvenni? Érmék és éremgyűjtés - A legteljesebb képes enciklopédia James Mackay a szerző
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!