Mi tegyek ha a barátnőm ellenem fordúl?
Figyelt kérdés
mit tegyek? 2 éve volt egy legjobb barátnőm öszevesztünk.lett egy másik legjobb barátnőm vele meg azért vesztem össze mert ott hagyott a másik csajért és egyből lett egy másik legjobb barátnőm .az előző legjobb barátnőm mindig lek*rvázott meg ilyenek mikor semmit nem mondtam róla.1 évig hallgattam ezt aztán megelégeltem és megbeszéltük most mindenki ellenem fordult mert nem szidjuk egymást hanem elmegyünk egymás mellet.de a a mostani legjobb barátnőm azt akarja h hadjam ott na most mit csináljak?#legjobb barátnő #ellenem fordulás
2013. jún. 24. 00:55
1/2 anonim válasza:
Keress egy IGAZI barátnőt, mert ők nem azok voltak!
2/2 anonim válasza:
az utóbbi barátnőre hallgass,tapasztalat.Aki lehord mindennek,azzal miért foglalkoznál?nem éri meg! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!