Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kezeljem a vizsgaszituá...

Hogyan kezeljem a vizsgaszituációt? Van valami könyv, ami segítene ebben?

Figyelt kérdés
Ebben a vizsgaidőszakban két vizsgáztató is a fejemhez vágta, hogy rossz az előadókészségem, vizsgán nem jó a kisugárzásom. Egyikük szerint ne legyek ennyire büszke és minden érzelem kiül az arcomra. Nem tudom mit tehetnék, 2 éve még az volt a baj, hogy vizsgán ülve olyan vagyok, mint a kivégzésére váró rab, mindenki azt mondta, magabiztosnak kell tűnni... Mit csinálok rosszul? Hogyan vághatnék pókerarcot?
2016. jún. 28. 23:10
 1/2 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha nem görcsölsz ezen, és megpróbálsz a lehetőségekhez mérten természetes lenni. Szerintem vizsgán jó, ha a tételről minél többet beszélsz, nagyobb szüneteket nem hagyva, mert akkor a tanár tud kérdezni olyan kérdést amivel kizökkenthet. Persze így is fog kérdezni, de akkor sem jó szerintem nagyobb szüneteket hagyni. Előző este mondd fel magadnak a tételeket, és közben képzeld azt, hogy már a vizsgán vagy és a tanárnak mondod. Addig ismételj, amíg megakadályozása nélkül el nem tudod mondani. Tudom én egyszerű...
2016. szept. 20. 10:44
 2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, bocs de a tablet átírja a szavakat: megakadályozása helyett megakadás. Illetve a végen: Tudom nem egyszerű...
2016. szept. 20. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!