Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem érdekelnek az...

Miért nem érdekelnek az emberek? Gondolom, antiszociális lehetek, de ez a fajta utálhat miért lehet bennem?

Figyelt kérdés
Nincs erőm ahhoz, hogy olyan rokonokkal találkozzak és jópofizzak nekik, miközben általános dolgokról kérdeznének. Nincs kedvem távoli rokonokat sem megismerni. A legtöbb embert lesz*rom, de akiket a barátaimnak nevezek, azokért a személyekért sokat teszek, tisztelem őket, ahogyan ők is engem. Velük jól el tudok lenni, de mint már mondtam, a legtöbb emberrel nem. És nem érdekel, hogy rokon-e vagy sem, barátként tekint-e rám vagy sem, nem érdekel, hogy élnek vagy halnak-e.

2016. júl. 4. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Huu, érdekes a kérdés.. kicsit ütik egymást a felsorolt dolgok. De szerintem hogyha a közeli családtagjaiddal és a barátaiddal el tudsz lenni, nem lehetsz annyira antiszoc.

Az pedig, hogy a legtöbb emberrel nem tudsz el lenni.. hát, nem lehet mindenkit bírni. A mizantróp tulajdonságod fakadhat abból, hogy csalódtál , olyan emberekben, akikben korábban megbíztál vagy túl sok bántás ért, negatív hatások... nem lehet, hogy emiatt

2016. júl. 6. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
* nem lehet hogy emiatt van benned utalat?
2016. júl. 6. 20:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Volt egy hatalmas csalódásom egy jó barátomnak hitt személyben és folyton csesztetett a legtöbb családtag. Most is azt hiszik, hogy tudnak irányítani...
2016. júl. 6. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Hmm. A csalódás.. hát akkor részben érthető a dolog.. de nem hagyhatod, hogy ez uralkodjon rajtad és befolyásoljon. Marmint tökéletesen megértem a problémát, nekem is volt benne, elég sokszor részem.. de alapvetően nem határozhatja ez meg a személyiséged, azt hiszem.

Az h a családod próbál irányítani.. ez a téma nagyban függ az életkorodtól.. :/

2016. júl. 6. 22:34
 5/9 A kérdező kommentje:
20 vagyok, de csecsemőként kezelnek...
2016. júl. 6. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Hát, tényleg zavaró lehet, ha mindenben ők akarnak dönteni helyetted.. lehet, hogy el kéne költöznöd, önálló életet kezdeni, és akkor látnák rajtad, hogy felnőtt ember vagy, aki képes döntéseket hozni, és mérlegelni a helyzeteket.

De amíg a szülők tartanak el, addig bizonyos dolgokban, úgyhiszem, van joguk dönteni. De hangsúlyoznám, hogy csak bizonyos dolgokban. Szóval van egy határ, úgy vélem..

2016. júl. 6. 23:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. De itt nem feltétlen a szülőkről van szó. Hanem például van egy olyan család, akik a továbbtanulásom előtt elkezdték mondani, hogy márpedig én erre és arra a szakra fogok menni ezen és azon az egyetemen. Ha azt nem tudják, hogy mit szeretnék csinálni, akkor minek szólnak bele az életembe?
2016. júl. 7. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Mert lehet hogy túl unalamas az ő életük.. hát, hogyha nem is közvetlenül a rokonaid, vagy csak távoliak, akkor tényleg nincs joguk dönteni helyetted. Véleményt formálhatnak, amit meghallgathatsz, de nyilván a döntés a tiéd.
2016. júl. 7. 12:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem érdekelnek igazán az emberek.

Sőt én azt sem értem másokat miért foglalkoztatja mi van másokkal.

Nem érdekel a magánéletük,nem vagyok kíváncsi rá,sőt fáraszt,ha nekem azt kell hallgatni.

Igen,a legrosszabb a rokonlátogatás és hasonlók,amikor számodra idegen emberekkel kell jópofizni,érdeklődni,és általános kérdésekre válaszolni.

Nekem ez időpazarlás.

Nem érdekel nagyon semmiféle társasági élet.Számomra nagyon felszínesek az emberek.

Mi értelme összejárni emberekkel,amikor mind mások vagyunk,mások az elképzeléseink a világról,mások a céljaink?

2017. jan. 26. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!