Miért nem érdekelnek az emberek? Gondolom, antiszociális lehetek, de ez a fajta utálhat miért lehet bennem?
Huu, érdekes a kérdés.. kicsit ütik egymást a felsorolt dolgok. De szerintem hogyha a közeli családtagjaiddal és a barátaiddal el tudsz lenni, nem lehetsz annyira antiszoc.
Az pedig, hogy a legtöbb emberrel nem tudsz el lenni.. hát, nem lehet mindenkit bírni. A mizantróp tulajdonságod fakadhat abból, hogy csalódtál , olyan emberekben, akikben korábban megbíztál vagy túl sok bántás ért, negatív hatások... nem lehet, hogy emiatt
Hmm. A csalódás.. hát akkor részben érthető a dolog.. de nem hagyhatod, hogy ez uralkodjon rajtad és befolyásoljon. Marmint tökéletesen megértem a problémát, nekem is volt benne, elég sokszor részem.. de alapvetően nem határozhatja ez meg a személyiséged, azt hiszem.
Az h a családod próbál irányítani.. ez a téma nagyban függ az életkorodtól.. :/
Hát, tényleg zavaró lehet, ha mindenben ők akarnak dönteni helyetted.. lehet, hogy el kéne költöznöd, önálló életet kezdeni, és akkor látnák rajtad, hogy felnőtt ember vagy, aki képes döntéseket hozni, és mérlegelni a helyzeteket.
De amíg a szülők tartanak el, addig bizonyos dolgokban, úgyhiszem, van joguk dönteni. De hangsúlyoznám, hogy csak bizonyos dolgokban. Szóval van egy határ, úgy vélem..
Engem sem érdekelnek igazán az emberek.
Sőt én azt sem értem másokat miért foglalkoztatja mi van másokkal.
Nem érdekel a magánéletük,nem vagyok kíváncsi rá,sőt fáraszt,ha nekem azt kell hallgatni.
Igen,a legrosszabb a rokonlátogatás és hasonlók,amikor számodra idegen emberekkel kell jópofizni,érdeklődni,és általános kérdésekre válaszolni.
Nekem ez időpazarlás.
Nem érdekel nagyon semmiféle társasági élet.Számomra nagyon felszínesek az emberek.
Mi értelme összejárni emberekkel,amikor mind mások vagyunk,mások az elképzeléseink a világról,mások a céljaink?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!