Érdekes amiket az előttem szólók írtak igazuk is van meg nem is.Én már megjártam ezeket a dolgokat.
Egy fontos dologra senki sem tért ki illetve nem gondolt.
A házi vízellátóval működik a mosógép de annak kevesebb a nyomása mint egy hálózati víznek főleg az olcsóbbaknak.
A mosógépet lassabban telíti fel vízzel ez még nem gond viszon ahhoz hogy a tartályokból a mosószert és az öblítőt kimossa a mosás során ahhoz már kevés a vínyomás.
Mi azt szoktuk csinálni hogy eleve nem is rakunk be hanem a mosás közbe adagoljuk,teljesen bevált már négy éve így mosunk és a gép is bírja.
De miért is nem bírná?Az biztos hogy oda kell figyelni a gépre de ha van rajta öblítőstop akkor ez sem gond.
De érdemes a házi vízellátóból a jóbbat-sajnos ez drágább is-megvenni mert nagyon nagy különbség van közöttük!
2010. szept. 3. 21:59
12/13 tyúk válasza:
házi vízerőműről tökéletesen működik , de nyomás nélkül, a mosógép fel sem szívja a vizet , és nem indul el .. .. sajnos !! próbáltuk , mikor rossz volt a szivattyú!! az még megoldás lehet , ha valaki beleönti a vizet ,,de én pl nem tudom mennyi kell bele . a you toubon van fent egy video ,ahol bicajjal összekötött/ékszíjjal / , lábbal hajtott automata mosás látható -)))))))))).. meg lehet próbálni , nagyon vagány ..
2013. aug. 14. 15:49
13/13 Sracz66 válasza:
Sok érdekes dolgot olvastam itt... Az automata mosógépek használati utasításában benne van, hogy mekkora a minimális víznyomás, amin üzemeltethető az adott gép. A mien pl. nem egy új darab, min. 1,2 bar nyomás szükséges a működéshez. Ennél kevesebbnél egy normál program akár kétszer-háromszor annyi ideig is tarthat, és nem beszélve a korábban már említett problémáról, hogy a mosó- és öblítőszer tartályt nem tudja átmosni. Láttam már olyan mosógépet, amelyik 1 bar nyomással is működik, de kevesebbet még sosem. A mostani mosógépek már elektronikus programokkal bírnak, nem úgy mint a régi programtárcsás Hajdúk, tehát amíg nincs meg a szükséges vízszint, nem lép tovább a program.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!