Melyik mobil klíma berendezés márkát ajánlanátok, teljesítményre és korszerű konstrukcióra tekintettel? Szívesen veszem a felhasználói tapasztalatokat, de főleg széles kínálatot ismerő szakmai véleményt várok.

válasza:Nekem van egy Hyundai 2.5 kw és tökéletes.
De most már nem kell mert Split lett felszerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Aki próbálta, használta.Cég, intézmény képviselőinek véleménye is érdekel, ha próbálták.
Mosogatásra, fürdésre és ivásra is alkalmas tisztított vizet szeretnék. Melyik hatékony és melyik gagyi? (papírszűrő, szénszűrő. fordított ozmózis...)
Tele vagyok kérdésekkel. Milyen kiegészítők kellenek: fertőtlenítő az új objektumokra, vízből klórt, nehézfémeket kiszűrő cucc, és még mik? Esetleg valami ph-vizsgáló? És még mi? Milyen halakat tegyek bele (ne legyen egyedül, azért túl kicsik se legyenek (persze, tudom, csak 37,5 liter...)
Mit kell tudni róla és a terkója berendezéséről? Csak vélemények, tapasztalatok érdekelnek, oldalak nem. Csak komolyak!
Sziasztok! Megneztem par google tapasztalatot,de tovabbiak is erdekelnenek, hogy szeritetek milyen elerheto festekkel lehetne a legjobb/termeszetesebb hatast elerni. Olyat is hallottam,h valaki akryl ragasztoval bekente es homokot szort ra - vajon eleg tartos ez? Linkek esetleg?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!