Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kezdőknek ajánljátok az...

Kezdőknek ajánljátok az Avicularia Versicolort? Mit kell tudni róla és a terkója berendezéséről? Csak vélemények, tapasztalatok érdekelnek, oldalak nem. Csak komolyak!

Figyelt kérdés

2012. szept. 26. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Fánlakó pókokat alapból nem szoktak ajánlani első póknak. Érdemes tudni róla, hogy gyors. A terráriuma egy fánlakó póknak megfelelőnek kell lennie, tehát inkább magas legyen mint nagy alapterületű. Magas páratartalom kell neki így a behelyezett tárgyak könnyen elkezdenek penészedni, ezért a magas pára mellett jól kell szellőznie is. Berendezésnek kellenek ágak (amiket érdemes lelakkozni, hogy elkerüljük a penészedést)amik közé megszőheti a lakóhálóját és kell itató is. Talajnak mindegy, nincs sokat rajta de érdemes olyat választani a pára miatt, ami jól tartja a vizet pl kókuszrost vagy tőzeg, vagy ezek keveréke.
2012. szept. 26. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszoló mindent elmondott, csak annyit tennék hozzá, hogy eléggé kényes fajta. Viszont elég barátságos legalábbis az enyém az volt, de tényleg hihetetlen gyors, és nagyokat ugrik. Kényes a páratartalomra és a hőmérsékletre is. Viszonylag gyenge méreganyaggal rendelkezik, akkor van gond ha allergiás vagy rá.Ha fogdosni is akarod készülj fel ,mert könyörtelenül az arcodba lövi az ürülékét :D Ha csak "dísznek" lesz akkor szerintem nyugodtan lehet kezdőpók.
2012. szept. 26. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:

exemnek kettö is van és mindkettö szörnyen nyugis pók.nem egy agressziv fajta. ha a terkoban nyulkálunk meg se moccan.kivéve ha éhes de akkor meg vár is a kajára.

nálunk nincs lakkozva semmi,tetején van rács nem penészedik.

az üveget szereti összefosni XD

2012. szept. 27. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Tart valaki törpetehenet?

Esetleg tapasztalatok Magyarországon beszerezhető vagy még mindig csak külföldről?

Géles csótányirtással kapcsolatos tapasztalatok? Beválik?

Főleg panelban lakók tapasztalatait várom.

Szeretnék otthon tartani egy pókot, tudnátok segíteni? Tapasztalatok, érdekességek?

Tapasztalatlan vagyok ez ügyben.Lenne egy pár kérdésem.Nos szeretnék egy pókot,madárpók vagy valami olyat ami nagyra nő meg.Szerintetek milyen a legmegfelelőbb,amit sokan tartanak otthon.Mekkora terráriumot vegyek neki ami megfelel erre a célra,mit rakjak bele.Mivel...

Szellemsáskáról vélemények, tapasztalatok?

Nagyon tetszik nekem ez a sáskafaj, de úgy igazán sehol nem találok róluk bővebb infót. Nem tudtok valami jó oldalt, ahol írnak a tartásukról? Egyáltalán honnan szerezhetném be? Mert ahogy látom nem valami gyakori Mo-n. :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!