Milyen kávéfőző található ebben a videóban?

válasza:Valósznűleg PHILIPS HD8911.
Kb 5 másodpercembe került megtalálni.
Bár forgalomban nem kapható már ahogy nézem.

válasza:Vagy épp Delonghi ECAM 44.660.B
Nem egyértelmű.

válasza:De egyértelműen a Saeco-Philips, az első pillanatban feltűnt.
De'Longhi típusok másképp néznek ki, de van Google képkereső, ha én hozzászólok, előbb kontrollálom, egyszerű:

válasza:

válasza:Előrebocsátom, hogy sokáig nekem is szimpatikus volt a Saeco által kifejlesztett rendszer, amit később a Philips átvett, ennek lényegi eleme ugyebár a főzőegység, mely alapjaiban azonos, kisebb kiegészítő módosításokkal.
Saeco volt az első automata gépem, amit apró darabjaira szereltem és felújítottam.
Azonban az évek során kiderültek bizonyos problémák, ami miatt a De'Longhi is előre tudott törni a piacon.
Nem véletlen, hogy a piaci verseny során a Philips kénytelen volt módosítani a főzőegység felépítésén az újabb Café Aromis szériánál.
AI kérdés:
A Saeco Vienna rendszerű kávégépek, illetve klónjai mikor jelentek meg a piacon?
Válasz:
"A Saeco Vienna sorozat, amely a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején vált világszerte ismertté, a teljesen automata eszpresszógépek evolúciójának egyik mérföldköve volt."
Bővebben a linken.

válasza:Egyszerűen nem érdemes ezen az oldalon tudást és tapasztalatokat megosztani, már azon is csodálkozom, hogy az előzőt nem törölték, valami aljas indíttatásból.
Felháborító, ami itt megy és még a felhasználók hagyján, azok olyanok, amilyenek.
De még az illetékes is csak azon dolgozik, hogy keresztbe tegyen.
Nem azért látogatom az oldalt, hogy pofátlanul törölgessenek, kiváló válaszokat.
További kérdések:
Vettem használtan egy mikrót, digitálisat, grilleset, igaz márkátlan. Nagyon szép, nagyon tetszik, szuperül működik. Igazából nagyon szeretem. Viszont van időnként egy furcsa sercegő hangja. Csak úgy. Nincs benne semmi étel, semmi cucc, nincs bekapcsolva egyáltalán,...
Nem nincsen tele a víztartálya, vagy a szösz szedője sincsen eldugulva, a szellőző nyílásai is tiszták, ajtaja jól zár 1 éve van meg egyik napról a másikra csak fogja és csökkenti magától a program idejét de a munka nincs kész...segíts ha van ötleted kérlek!
Hisense RS818N4TIC Hűtő vásárlás előtt vagyok, alaposan körül akarom járni a dolgot és érdekel a ti tapasztalatotok ha van ezzel a termékkel...
Elvesztem a választék között, a számunkra lehető legjobbat szeretném választani. Mindenképpen olyat szeretnék, ahol a töltőállomás nagyobb és oda átszívja a felporszívózott tartalmat. De a legtöbbet ilyet, amit találtam felmosó funkcióval van együtt. Tetszik ez a...
Az ajtószigetelés meg van keményedve, órákig megy, hogy elérje a 3-4 fokot. Egy beépített Siemens, s nem épp olcsó bele egy gyári szigetelés, 35-40k, de egy új hűtő meg legalább 300k. Cseréljem, vagy már nem éri meg? Attól is tartok, hogy már az oldalfalakban is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!