Strumma kérdése:
A segítségetekre lenne szükségem, AL-KO FRS 4125 gépem hidegen nem indul. Esetleg állítanom kellene valamit rajta?
Figyelt kérdés
Üdv! Sziasztok! Tünete az hogy egyszerűen bármit csinálok neki, hidegen semmiféleképpen nem akar elindulni. Csak úgy ha a szívó torokba befecskendezek egy kis üzemanyagot. Ekkor pöcre indul. Szétszedtem a karbit, és láttam hogy a primer szivattyú ("szívató gumicumi") belseje elkezdet oldódni,leperegni. Ezt kicseréltem a membránnal együtt. Fúvókákat kitakarítottam összeraktam és a tünet ugyan az.. Ha rásegítés útján beindul, akkor nagyon szépen pörög alapjáraton és szintúgy gázadáskor.
Mit kellene állítanom rajta? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdvözlettel Strumma
2014. máj. 8. 20:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!