Hogyan működik a mobil klíma aminek nincs semmilyen kivezető csöve? Hová adja le a hőt?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma láttam, hogy az OBI- ban 23 ezer forint egy ilyen Orion mobilklíma, ez szerintem nagyon olcsó. Egy kisebb, kb. 5X5-ös szobába kéne. A kivezetését meg tudom oldani. (Előszobába, vagy meghosszabbítva a központi szellőzőbe bekötve) Az lenne a kérdésem, hogy mennyire lenne ez nekem hatásos?
Mint tudjuk nem valami hatékony a cucc, mert "vákuumot" csinál a házban, így a réseken dől be a meleg, de mi van akkor, ha megbarkácsolom úgy, hogy maga a szerkezet kint legyen (pl a teraszon), és a csövet nem meleg elvezetésre használom, hanem a hideg bevezetésre?...
Van kivezeto csove minden de ott alul jegqkkut ir fent meg mobil klimat ???? Szerintetek is eliras vagy van kivezeto csoves leghutooo ???
most elég nagy vihar van itt pesten villámlik dörög szakad az eső minden, az lenne a baj hogy elmentem itthonról a mobil klima csöve meg kint volt az ablakba (természetesnek tartottam ) de viszont ki volt húzva a konektorból na most amikor hazaértem bekapcsoltam hát...
Most vettük, egy 90.000Ft-os Sencor készülék. Egy 20nm-es szobában van (nap nem süt be, ablakok zárva), a meleg levegőt a szobából az ajtóra fúrt lyukon keresztül a folyosóra vezeti. Már vagy 2 órája megy, és a hőmérő (és a mi érzékelésünk) szerint ugyanannyi a...
Mobilklímám tökéletesen hűt, már 2 órája megy, de egy csepp víz sincs a tartályba. Már lefektettem a készüléket, hátha máshova folyt, de sehol. Eddig jól működött, most nem tudom mi van ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!