Miért nem hűt 1°C-t sem a mobilklímám?

válasza:jön belőle a levegő persze, de ezeknek nagyon kicsi a teljesítményük
ennyi pénzért már meg lehetett volna oldani egy egyszerűbb, kis inverteres oldalfalit
am a többi lakótól nem félsz, hogy befűtesz a folyosóra? :D

válasza:

válasza:Szia!
Teljesség igény nélkül(pl:a folyosó "kihúzza" a hűtött levegőt)...stb
Nem állt fel a hőkeringés a szobában.Arrébb kell helyezni a készüléket vagy,elfordítani másik irányba...

válasza:Én is benyaltam a mobilklímát. Spórolni akartam!
Mondjuk nálam működött de ment a levesbe.
Nálad valószínűleg rossz a ház/lakás hőszigetelése(ablak, fal).Borítékolom, hogy tetőtér és vagy legfelső szint. Több hő megy be mint amit a mobilklíma le tud hűteni amin ekkora melegben nem is csodálok.

válasza:

válasza:bocsi, telóról vagyok, és elsiklottam a 2 órája megy rész felett :(
akkor az lehet amit már írtak, hogy gyenge

válasza:

válasza:További kérdések:
Vettem használtan egy mikrót, digitálisat, grilleset, igaz márkátlan. Nagyon szép, nagyon tetszik, szuperül működik. Igazából nagyon szeretem. Viszont van időnként egy furcsa sercegő hangja. Csak úgy. Nincs benne semmi étel, semmi cucc, nincs bekapcsolva egyáltalán,...
Nem nincsen tele a víztartálya, vagy a szösz szedője sincsen eldugulva, a szellőző nyílásai is tiszták, ajtaja jól zár 1 éve van meg egyik napról a másikra csak fogja és csökkenti magától a program idejét de a munka nincs kész...segíts ha van ötleted kérlek!
Többszáz márkát megnéztem és egyikkel sem egyezik. Ha valaki felismeri, köszönöm ha megírja:
Hisense RS818N4TIC Hűtő vásárlás előtt vagyok, alaposan körül akarom járni a dolgot és érdekel a ti tapasztalatotok ha van ezzel a termékkel...
Elvesztem a választék között, a számunkra lehető legjobbat szeretném választani. Mindenképpen olyat szeretnék, ahol a töltőállomás nagyobb és oda átszívja a felporszívózott tartalmat. De a legtöbbet ilyet, amit találtam felmosó funkcióval van együtt. Tetszik ez a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!