Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Smart watch A1 fekete okosórár...

Smart watch A1 fekete okosóráról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 13. 15:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, fel lesz sorolva az összes noname filléres kínai vacak itt a gyakorin egyenként.

[link]

2021. ápr. 13. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Iphone, Akku állapota: szerviz, ez mit jelent?

3 hónapja vettem a készüléket újonnan, van is rá garancia, eddig kiírta hogy 100%-os az akku állapota, pár napja azt írja hogy nem tudja megállapítani az akksi állapotát, és hogy szervíz. Nem vettem észre hogy gyorsabban merülne, ezt miért csinálja?

Fekete telefonhoz fekete tok?

Iphone 7em van és fekete a telefon meg még plusz a tok is fekete és az csak nekem nem tetszik?Amugyis bantam a fekete telot

Kellene egy telefonos alkalmazás ami feketében veszi a videót?

Tudom hogy vannak effektek de ennél egy fokkal profibb kéne mert a médiaérettségimről van szó. Nincsenek nagy elvárásaim egyébként csak az hogy a videó fekete legyen.

Apple iPhone 5S, bekapcsol az apple logóig be bootol, majd fekete kép, itunes 9 hibakód, valami ötlet?

Sziasztok, vettem egy telefont, ami az apple logóig bebootol majd fekete kép és ennyit csinál az egész. Gépre rádugva az itunes felismeri, majd szoftverfrissítést vagy rendszer visszaállítást ajánl fel. Akármelyiket választom, a telefonon beugrik az a töltőkép ahol a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!