Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom trezor játék átverés...

Telekom trezor játék átverés vagy valós?

Figyelt kérdés

biztonságosnak tűnik,a saját telekom oldalán kell belépni telefonszámmal.

Gondoltam azért rá kérdek nehogy...

2022. nov. 6. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dobj egy linket róla ...
2022. nov. 6. 19:58
 2/4 lali51 ***** válasza:
69%
2022. nov. 6. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

RE:#2

Nem rólad volt szó, a kérdezőnek kellett volna hogy hova akar belépni trezorozni, aminek a biztonságosságától tartott.

Lehet hogy teljesen másról van szó, akár tényleges átverás is lehet.

2022. nov. 6. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:

ugyan az amit a 2. linkelt

de nem hiszem hogy átverés legalább is ismerős szerintem nem az.

Köszönöm a választ

2022. nov. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Hol az átverés a feltöltőkártyás telenor kb 9 forint percdíjú ajánlatában?

Kb 50 ft a feltöltőkártyás percdíj (lidl 33ft ) ezek után nekem furcsának tűnik a különleges ajánlatoknál hogy 135forintért vehetek 15 percet ami 7 napig él "a szolgáltatás bármikor újra rendelhető" Kicsit kényelmetlen 15 percenként rendelgetni... Másik csomag 180...

Telekom Domino szerződésmódosítást nem fogadtam el, de új egyenlegfeltöltéssel semmissé válik?

Ez miféle pofátlanság? Ezt hagyja a NMHH? Ez most komoly? Nem rég lehetett élni a lehetőséggel, hogy aki nem ért egyet, nem fog drágulni a díjai. Erre most azt küldik SMS-ben, hogy a jogszabály szerint, ha feltöltöm a telefon egyenlegét, akkor új szerződés jön...

A telekom tényleg ekkora átverés?

Rendelni akarta egy iphone 6-ost havi 8000 ft előfizetéssel, adrak is volna csak épp nem írták, hogy nem 15000 ft-ot kell fizetni, mikor kihozzák, hanem 317 ezret.

Domino NetPlus S csomagot átverés?

Megrendeltem a Domino NetPlusz S csomagot, ami a telekom.hu szerint 690 ft, de a kártyámról 1090 ft-ot vont le.a Netcsomag linkje: Felhívtam őket, és azt mondták, hogy csak a domino surf csomagban ennyi, és ezért teljesen normális, hogy ennyit vontak le. A fenti...

Reklamáljak vagy törődjek bele hogy átvertek?

Pár hete vettem a Telekomnál egy LG G2 Mini mobiltelefont. Direkt megkérdeztem hogy mennyi a belső tárhelye, és azt mondták hogy 8 GB. Minden weboldalon 8 GB-ról írnak, de nekem csak 4. Van lehetőségem tenni valamit hogy kicseréljék, vagy hagyjam a fenébe?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!