Telekom trezor játék átverés vagy valós?
biztonságosnak tűnik,a saját telekom oldalán kell belépni telefonszámmal.
Gondoltam azért rá kérdek nehogy...

válasza:RE:#2
Nem rólad volt szó, a kérdezőnek kellett volna hogy hova akar belépni trezorozni, aminek a biztonságosságától tartott.
Lehet hogy teljesen másról van szó, akár tényleges átverás is lehet.
ugyan az amit a 2. linkelt
de nem hiszem hogy átverés legalább is ismerős szerintem nem az.
Köszönöm a választ
Kapcsolódó kérdések:
Azok a barátaim ismerőseim sem tudják használni, akiknek van egyenlegük a kártyán!
Kb 50 ft a feltöltőkártyás percdíj (lidl 33ft ) ezek után nekem furcsának tűnik a különleges ajánlatoknál hogy 135forintért vehetek 15 percet ami 7 napig él "a szolgáltatás bármikor újra rendelhető" Kicsit kényelmetlen 15 percenként rendelgetni... Másik csomag 180...
Ez miféle pofátlanság? Ezt hagyja a NMHH? Ez most komoly? Nem rég lehetett élni a lehetőséggel, hogy aki nem ért egyet, nem fog drágulni a díjai. Erre most azt küldik SMS-ben, hogy a jogszabály szerint, ha feltöltöm a telefon egyenlegét, akkor új szerződés jön...
Rendelni akarta egy iphone 6-ost havi 8000 ft előfizetéssel, adrak is volna csak épp nem írták, hogy nem 15000 ft-ot kell fizetni, mikor kihozzák, hanem 317 ezret.
Megrendeltem a Domino NetPlusz S csomagot, ami a telekom.hu szerint 690 ft, de a kártyámról 1090 ft-ot vont le.a Netcsomag linkje: Felhívtam őket, és azt mondták, hogy csak a domino surf csomagban ennyi, és ezért teljesen normális, hogy ennyit vontak le. A fenti...
Pár hete vettem a Telekomnál egy LG G2 Mini mobiltelefont. Direkt megkérdeztem hogy mennyi a belső tárhelye, és azt mondták hogy 8 GB. Minden weboldalon 8 GB-ról írnak, de nekem csak 4. Van lehetőségem tenni valamit hogy kicseréljék, vagy hagyjam a fenébe?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!