Sim kártyáról törölt névjegyeket vissza lehet hozni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
SAMSUNG Galaxy J3 (2016). Másolni sem sikerült a névjegyeket kártyáról telefonra.
Egy lumia 640 LTE a telefonom.Szerettem volna telefonálni,de azt írja,hogy nincsenek névjegyek a telefonon.Régóta megvan ez a kártyám,nagyon fontos számok vannak rajta.Nem hiszem el,hogy eltűntek a nevek,és a telefonszámok.Egy hard reset ilyenkor segít?
Tehát az lenne a gond, hogy SIM kártyáról véletlen letöröltem minden névjegyet, azt valahogy visszalehetne csinálni?
Sziasztok ! Van egy régebbi Nokia (nem okos,nem androidos csak sima mobil tel.) Nem férnek el a memóriában már a telefonszámok, mert több mint 1200- nak kellene benne lennie. Micro SD kártyával lehet úgy bővíteni (nem exportálni/inportálni) hogy tárhelyként...
van egy samsung galaxy s advance okos telefonom és sehogy sem tudom szinkronizálni a névjegyeket. rámegyek hogy névjegyek szinkronizálása a sim kártyáról és azt írja nem található rajta név. bele raktam egy régi nokiába és azon érdekes ott vannak a nevek a sim kártyán. mi lehet a gond ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!