Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 256 GB belső tárhely elég egy...

256 GB belső tárhely elég egy okostelefonba?

Figyelt kérdés

2023. nov. 22. 22:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
 1/8 anonim válasza:
13%
Ház nézzd básgya. Ahoz hogy el küldesssz három dick picket meg rája irol mariskára teljesen tőkéletesen elég anyi. mást ucse csinász nem értem mire vágol fel
2023. nov. 22. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven.
2023. nov. 22. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem van vagy 2000 képem, videók. Szoktam telefonon videót szerkezteni tehát sok tárhelyet tölt foglal el. kb le van töltve 20-25 alkalmazás még a felét sem használtam el a 128gb-nak. Szerintem 128gb tökéletesen elég bárkinek. A 256gb meg valószinű hogy sosem fogy el. De ha kell akkor is ottvan a google drive ahova ingyen fel lehet tölteni egy rakat dolgok.
2023. nov. 23. 00:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Én saját 128gb telefonom felét már elhasználtam.
2023. nov. 23. 06:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem néha kevés volt a 256GB, jó lett volna az 512.

ENnek ellenére másodjára is 256-ost vettem, mert annyiszot azért nem volt szükség a nagyobb tárhelyre.

De ugye én sokat 3d szkennelek, sokat videózom, fotózom, stb, úgyhogy gyorsan fogy a tárhely.

De átlagos használat esetén általában elég a 256.

2023. nov. 23. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
még sok is
2023. nov. 23. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
28 ezer képpel és 810 hosszabb-rövidebb videóval, plusz egy halomnyi játékkal sikerült betelítenem 82+50, azaz 132GB tárhelyet. Ebből kifolyólag azt tudom mondani, hogy az emberek 99+%-ának bőven élet 256GB.
2023. nov. 23. 12:55
 8/8 anonim ***** válasza:
5000 kép és 400 videó van a telefonomon, de a 128gb-et nem sikerült megtölteni 3 év alatt. Én nem fizetnék +ba több tárhely miatt. Ha meg is telik, megy a felhőbe vagy felét letörlöm, mert úgysem kell...
2023. nov. 26. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Okostelefonnál a belsö tárhely mérete (32 vagy 64 gb) mennyire fontos?

Vagy elég ha van SD kártya. Képeknek tudom hogy jó, de mi a helyzet az alkalmasásokkal.

Milyen okostelefont vennétek maximum 40000 forintból?

Alap a 16 GB belső tárhely, és legalább 2GB processzor.

Okostelefon tárhely probléma. Mi lehet erre a megoldás?

Megpróbálom érthetően elmagyarázni: Nem tudok már semmilyen alkalmazást frissíteni az okostelefonomon, mert azt írja hogy kevés a belső tárhely. A mai naptól pl. már a Messengert sem tudom használni (több mint 200 napja nem tudtam frissíteni, de eddig legalább még...

Hogy tudom bőbíteni a belső tárhelyem?

van egy 8gb os sd kartya benne amire athelyeztem a kepeim videoim es zeneim de 400mb tarhelyem van csak es mar frissiteni se tudja az alkalmazasokat mit tudok csinalni? androidos telom van

Huawei okostelefonok közül melyiket tudnátok ajánlani aminek nagy a belső memóriája és strapabíró?

Elsősorban a belső memória lenne fontos mert eddig csak kis memóriájú telefonom volt és ez sok gondot okozott. Az is fontos hogy sokáig bírja, ne fagyjon le mindentől. Tudtok valamilyet ajánlani?

Huawei P8 Lite-on hogyan kell az SD kártyára áthelyezni fényképeket a belső tárhelyből?

A beállításokban megnéztem a 'memória, tárhely' részt, de ott nem lehet.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!