256 GB belső tárhely elég egy okostelefonba?

válasza:

válasza:

válasza:Nekem néha kevés volt a 256GB, jó lett volna az 512.
ENnek ellenére másodjára is 256-ost vettem, mert annyiszot azért nem volt szükség a nagyobb tárhelyre.
De ugye én sokat 3d szkennelek, sokat videózom, fotózom, stb, úgyhogy gyorsan fogy a tárhely.
De átlagos használat esetén általában elég a 256.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy elég ha van SD kártya. Képeknek tudom hogy jó, de mi a helyzet az alkalmasásokkal.
Alap a 16 GB belső tárhely, és legalább 2GB processzor.
Megpróbálom érthetően elmagyarázni: Nem tudok már semmilyen alkalmazást frissíteni az okostelefonomon, mert azt írja hogy kevés a belső tárhely. A mai naptól pl. már a Messengert sem tudom használni (több mint 200 napja nem tudtam frissíteni, de eddig legalább még...
van egy 8gb os sd kartya benne amire athelyeztem a kepeim videoim es zeneim de 400mb tarhelyem van csak es mar frissiteni se tudja az alkalmazasokat mit tudok csinalni? androidos telom van
Elsősorban a belső memória lenne fontos mert eddig csak kis memóriájú telefonom volt és ez sok gondot okozott. Az is fontos hogy sokáig bírja, ne fagyjon le mindentől. Tudtok valamilyet ajánlani?
A beállításokban megnéztem a 'memória, tárhely' részt, de ott nem lehet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!