Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Euronicsban vagy a Mediamar...

Az Euronicsban vagy a Mediamarktben hogyan zajlik egy netes rendelés átvétele?

Figyelt kérdés

Soha nem sináltam még ilyet, eddig mindig csak ha kellett valami, akkor bementem, nézelődtem, vásároltam, kifizettem, hazamentem.

De most egy drágább telefont akarok venni magamnak (Galaxy S24 Ultra), és ott már jó lenne az a két hetes tesztelési időszak, nehogy véletlenül valami rejtett hibája legyen a telefonnak, és úgy gondoltam, hogy ha két hétig nem jön elő semmilyen nyavajája, akkor okés a telefon, és akkor használom egészséggel, de amennyiben valami gond van, akkor el tudjak állni a vásárlástól.

Szóval úgy tervezem, hogy megveszem a Media Marktben, vagy az euronicsben, teljesen mindegy, online, de áruházi átvétellel. És hogyan tovább? Gondolom érkezik majd egy email, hogy mehetek a cuccért, és akkor mit kell mondanom az eladónak? "Jó napot kívánok, van egy online rendelésem, és szeretném átvenni!"? Vagy hogyan zajlik ez? És ő mit fog kérni tőlem, milyen adatokat?

2024. máj. 8. 07:05
1 2
 11/18 anonim válasza:
6-os vagyok, egyébként az Euronicsnél 30 napos az elállás online rendelt termékeknél, így tovább is tesztelheted. :)
2024. máj. 8. 11:45
 12/18 anonim válasza:
Bocsánat, javítanám az előzőt, 7-es voltam.
2024. máj. 8. 11:46
 13/18 anonim ***** válasza:

"Honnan tudhatom, hogy az én telefonomnak én vagyok-e az első tulajdonosa?"

Nem adnak róla igazolást, és nem is selejtezik le azért, mert összefogdostad és visszaküldted.

2024. máj. 8. 22:25
 14/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Euronics-ot nem ajánlom erre, mert szívás és bonyolult, én egyszer rendeltem online így, de sokkal egyszerűbb lett volna akárhol máshonnan megrendelni a terméket. Értesítőt megkaptam, odamentem pulthoz, mondták oké, keressek egy eladót, vártam, hogy felszabaduljon egy, odamentem, mondtam mi van, elment a raktárba, kihozta és azzal kellett pénztárhoz odamenni, szerintem nem is érvényes így a 14 napos elállási garancia, mert az egész procedúra olyan volt, mintha a boltban vettem volna, semmi sem utalt arra, hogy online volt rendelve.
2024. máj. 8. 22:26
 15/18 A kérdező kommentje:

Ez érdekes tapasztalat.

Ilyenek még jöhetnek.

2024. máj. 8. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Amikor még volt extreme digital csúnyán jártam velük. Egyik boltjukba kértem a rendelést, jött az értesítés hogy átvehető, másnap bementem és nem találták. Kérdezte a raktárból a csávó kiabálva a pultnál lévő csajt hogy "mikorra jönnek érte?" Csaj meg visszaordított, hogy "itt áll előttem" :DDDD Vártam kicsit, végén már 3-an keresték a raktárban a cuccot, rohangáltak fel-alá, de nem találták. Rohadt mérges voltam, mert az a dolog aznap kellett volna ott abban a városban, azért rendeltem abba az üzletbe. Ráadásul ott elvileg raktáron is volt, másnapra írta az átvételt. Kiszállítás meg több mint 1 hét lett volna (a boltból felküldik a központi raktárba, onnan kiszállítás). Úgy vágtam be az ajtót, hogy majdnem kiszakadt belőle az üveg. :D
2024. máj. 8. 22:54
 17/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
#16: Na mondjuk ez durva. Extreme Digital-tól anno sokat rendeltem így, de sosem volt gondom, odamentem mikor átvehető volt és ennyi.
2024. máj. 8. 22:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt soha rossz tapasztalatom ezt kivéve. Sajnáltam is amikor beolvadtak az emagba.
2024. máj. 8. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!