Az Euronicsban vagy a Mediamarktben hogyan zajlik egy netes rendelés átvétele?
Soha nem sináltam még ilyet, eddig mindig csak ha kellett valami, akkor bementem, nézelődtem, vásároltam, kifizettem, hazamentem.
De most egy drágább telefont akarok venni magamnak (Galaxy S24 Ultra), és ott már jó lenne az a két hetes tesztelési időszak, nehogy véletlenül valami rejtett hibája legyen a telefonnak, és úgy gondoltam, hogy ha két hétig nem jön elő semmilyen nyavajája, akkor okés a telefon, és akkor használom egészséggel, de amennyiben valami gond van, akkor el tudjak állni a vásárlástól.
Szóval úgy tervezem, hogy megveszem a Media Marktben, vagy az euronicsben, teljesen mindegy, online, de áruházi átvétellel. És hogyan tovább? Gondolom érkezik majd egy email, hogy mehetek a cuccért, és akkor mit kell mondanom az eladónak? "Jó napot kívánok, van egy online rendelésem, és szeretném átvenni!"? Vagy hogyan zajlik ez? És ő mit fog kérni tőlem, milyen adatokat?

"Honnan tudhatom, hogy az én telefonomnak én vagyok-e az első tulajdonosa?"
Nem adnak róla igazolást, és nem is selejtezik le azért, mert összefogdostad és visszaküldted.

Ez érdekes tapasztalat.
Ilyenek még jöhetnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!