MIÉRT nem működik az OTG a telefonomon?
Samsung Galaxy M22 telefon, most szoftverfrissítettem, de még mindig nem működik. Egy pendrive-ra akarok felvinni dolgokat a telómról.
A beállításokhoz ha beírom, OTG nem ad ki semmit, más Samsung telefonnal működik, csak ezzel nem és annyira idegesítő. Ha bedugom az átalakítót, fent kiadja az USB beállításokat, de nem engedi, hogy beállítsak bármit is.

válasza:

válasza:

válasza:“most szoftverfrissítettem, de még mindig nem működik” - tehát akkor előtte sem működött?
Elárulom, nem minden telefonban van OTG, és nem találtam róla említést, hogy az M22-ben lenne! Szoftverfrissítéssel nem mész semmire, a szoftver csak azt tudja kezelni, ami van, és mivel az OTG hardver, így letölteni sem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Október óta valamiért minden SMS küldésem sikertelen a 1756-os számra. Legyen az szerencsejáték, jegyvásárlás.... bármi amit a Mobilvásárlás appon belül próbálok. Telekomos vagyok évek óta, jeleztem nekik a problémát, nem náluk van a hiba. A rendszerükben minden...
Pár napja kezdte a telefonom (Xiaomi Redmi Note 11 Pro) azt csinálni, hogy amikor bekapcsoltam a mobilinternetet, akkor brutál lassú, szinte használhatatlan volt.De a mai és a tegnapi napon már telefonálás közben is akadtak problémák. Nem tudok a másik féllel...
Nem hallani semmit
Pedig rácsatlakozik az ottani hálózatra automatikusan
Most először szeretnék az appon keresztül jegyet vásárolni. Nem tűnik bonyolultnak, minden adatot meg is adtam, jegyet kiválasztottam. A kosár ikon megjelenik a jegynél, de hiába rákattintok nem jelenik meg a kosaram tartalma. A Samsung Android lehet az oka? Mit lehet tenni? Köszönöm!
Ezzel gombbal lehetett felhozni ikonokat, többek között a képernyő kép rögzítését és a kikapcsoló gombot ikont, a többire nem emlékszem. Két hete nem működik ez a lehetőség, így nem is tudom kikapcsolni a telefont.Beállításokban hiába keresek megoldást, nem tudok, segítene valaki? Köszönöm szépen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!