Új telefonomon nagyon szaggatva működik minden játék. Mi a megoldás ?

válasza:Na ennyit érnek az androidos vacakok.
12ezermilliárd gigabályt ram és szaggat a pokémon!
De legalább nem zárt rendszer! Ugye az nagyon fontosch!

válasza:

válasza:Én azt látom, hogy a routerek különbözőek, oda van írva hozzájuk, hogy
Wi-Fi sebesség 2.4 GHz 300 Mb/s,
másiknál Wi-Fi sebesség 2.4 GHz 600 Mb/s + 5 GHz 1300 Mb/s,
harmadiknál 2.4 GHz: 574 Mbit/s, 5 GHz: 4804 Mbit/s
Hogy mennyi kell a mobilos játékokhoz azt nem tudom.

válasza:

válasza:

válasza:Honnan szerezted és milyen telefon az?
Valamilyen "WELCOME" féle temuról?
Kapcsolódó kérdések:
Éppen Tiktok videókat raktam ki, amikor feltűnt, hogy minden tükröződik, és "megfordulnak" az arcok. Aztán kilépve láttam, hogy a galériámban lévő összes kép és videó is tükröződik és tök fura lett minden így. Az interneten is, ha beírok valamit akkor szemmel látható,...
Felhívtam őket de azt mondták, hogy nem korlátozott vagy lassabb az adatforgalom, azaz ugyanannyi mint a többi netcsomagjukon. A telefonomon nincsen lekorlátozva az adatmennyiség csak annyi, hogy 1 Gb/nap az adatkorlát, de a közelében sem járok. A fotók bejönnek a...
Tudom vannak telefonok, amik ezt alapból tudják, az enyém nem ilyen. Van erre ingyenes szoftver?
Régen úgy volt hogy rányomtam a profilképemre és már bent is voltam a fiókomba,most meg be kell írnom a jelszavamat amit már nagyon unok. Lehet valamit elállítottam. Hogyan tudnám ezt visszállítani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!