Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent ha android Samsung...

Mit jelent ha android Samsung mobilon szinte mindennap lefut a telefon ellenőrzés?

Figyelt kérdés
Ha Google Playen letöltök egy appot, akkor szerintem normális az ellenőrzés de spontán magától szerintem nem, nekem ez már gyanús, ennek mi lehet az oka? Ki lehet keresni a telón hogy mire fut le?

ma 18:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

ICloud "A személyazonosságának ellenőrzése nem sikerült. Próbálja újra." üzenet, hogy lépjek be?

Ezt írta ki az iCloud ma, mikor be akartam lépni. Minden nap többször használom, eddig jó volt, és biztosan jó volt a jelszó is.. de mégis megváltoztattam, hátha az a baja. Kaptam is emailt, sikeres jelszó módosítás meg minden. Aztán lépnék be az új jelszóval, és...

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy milyen összeg lesz a számlámon a Yettelnél?

Múltkor felhívtam a Yettelt, hogy megkérdezzem, hogy mekkora összeget kell majd fizetnem. Az ügyintéző kis várakozást követően a csilingelő hangjával közölte velem, hogy a számlán xy forint lesz majd, amint az elkészült. Ma el is készült, és egy forinttal nem volt se...

Lehetséges egy WhatsApp fiókot egy másik készüléken, egy másik országban, a tulajdonos tudta nélkül használni?

Egy barát állítja, hogy ő ír egy közös barátunk fiókjából egy kontinessel errébb. Szerintem kamu az egész, de nem vagyok egy WhatsApp guru

Messenger PIN kód - na már ez is bugos?

Üdv! Nekem se Messenger se facebook, de a párom vállalkozóként használja, mivel sajnos rengeteg ügyfél nem hajlandó telefonálni, csak a Messenger... Na de a lényeg, hogy párom két telefont használ jelenleg. Jött ez a Messenger PIN kódot dolog. Az egyik...

Személyazonosságának ellenőrzése nem sikerült ?

Gépen szeretnék bejelentkezni az iCloudba, és rendszeresen ezt írja ki. Próbáltam újraindítani, de nem segített rajta. Mi lehet a hiba?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!