Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A mostani telefonokat kell...

A mostani telefonokat kell még első használat előtt x óráig tölteni?

Figyelt kérdés

Most vettem egy új telefont, de a leírásában sem egyértelmű, hogy mit kell csinálni.

Először azt írja, hogy egyáltalán nem kell tölteni, utána meg azt, hogy kell, de azt sehol sem hangsúlyozza, hogy X óráig kellene tölteni.

Nem akarom szétcseszni az akksiját már most, azért kérdezem.

2011. márc. 3. 14:36
 1/3 anonim válasza:
egy hete vettem samsung champet,és azt mondta az eladó hogy először 10 órát kell tölteni,és hogy ez minden telefonnál így van! :)
2011. márc. 3. 16:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Uh, hát akkor már elrontottam. :D

Azt találtam itt,h ezek már gyárilag ki vannak sütve.

Na mindegy, majd kiderül, hogy mennyire rontottam el..

Azért köszi a választ! :)

2011. márc. 3. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is azt mondták hogy 8-10 óráig legyen a töltön a teló.
2011. márc. 4. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Milyen qwertys telefonokat tudnátok ajánlani?

Olyanra gondolok,ami szétcsúsztathatós,és qwerty billentyűzetes, vagy alapból qwertys. De ne ilyen kínai szar klónokat! Köszi!

Mondanátok olyan telefonokat ami jó képeket csinál?

Olyan kéne ami jó képeket csinál, lehet zoomolni és a videója se egy rossz felbontású! Max 50.000-ig. Fényképezőt azért nem akarok mert a teló mindig nállam van.

T-mobilnál lehet venni régebbi típusú telefonokat?

PL w590i, vagy már csak xpériák vannak, és használtan kell beszereznem

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!