Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mondanátok olyan telefonokat...

Mondanátok olyan telefonokat ami jó képeket csinál?

Figyelt kérdés

Olyan kéne ami jó képeket csinál, lehet zoomolni és a videója se egy rossz felbontású!

Max 50.000-ig.

Fényképezőt azért nem akarok mert a teló mindig nállam van.

2011. okt. 31. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Használt Galaxy S
2011. okt. 31. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Használt mobilt ne vegyél. 50 ezerig nehézkes a dolog, talán valamelyik 5 Mpx-es, Carl Zeiss-es, autofókuszos Nokia, esetleg a HTC-k (pl. Wildfire S vagy másik), sok negatív véleménnyel ellentétben és kellemeset csalódtam a kamerájában. Gyönyörű élénk és éles képeket produkál.
2011. okt. 31. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk az enyém nem Wildfire S, de gondolom nála (vagy a vele egy árkategóriájú telóknál) sem adták alább a kamera minőségét...
2011. okt. 31. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:

gyüjts még kb karácsonyig 20ezret és Nokia N8!!! Megéri!!!

12Mpx kamera: 4000x3000 képfelbontás

Video: 1280x720p HD és olyan zoom párusul mellé mint az optikai! de nem az!, de gyönyörű marad a kép! :)

2011. okt. 31. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is az N8-at ajánlom és nagyon sok mindenre jó még.Ja és ami fontos,hogy megbizható telefon!
2011. okt. 31. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Xperia mini.

5mp, hd videófelvétel, 3d kamera a legújabb 2.3.4-es frissítéssel.

2011. okt. 31. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Vissza lehet hozni a pár hónapja törölt képeket a telefonomra? Ha igen, akkor hogyan?

Volt egy pár képem a telefonomon, és véletlenül kitöröltem pár hónapja, de most meg nagyon fontosak lennének azok a képek. Valahogy vissza lehet őket hozni?Ha igen, akkor hogyan?

Milyen qwertys telefonokat tudnátok ajánlani?

Olyanra gondolok,ami szétcsúsztathatós,és qwerty billentyűzetes, vagy alapból qwertys. De ne ilyen kínai szar klónokat! Köszi!

Sony Ericsson x10 mini pro telefonom van. Es fogalalmam sincs, hogy hogy kell beallitani azt, hogy amikor a kepeket felrakom a gepre, akkor nagyon...

Szerintem valahol a kepfelbontason kellene allitani. Azthiszem... De ha igen, akkor sem tudom, hogy azt hol talalom :( Segitsetek :$

T-mobilnál lehet venni régebbi típusú telefonokat?

PL w590i, vagy már csak xpériák vannak, és használtan kell beszereznem

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!