Milyen qwertys telefonokat tudnátok ajánlani?

válasza:

válasza:

válasza:kis méret semini pro
nagyobb:htc hd7 motorola milestone 2 htc desire z nokia e7

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem az lenne a legfontosabb, hogy a telefon mindig kiírja a főoldalon az aznapi teendőket idővel ellátva! Ezen kívül Bluetooth, fényképező és internet mindenképpen legyen rajta, annak is örülnék, ha rezisztív kijelzős lenne(kapacitív semmiképp se legyen), de ha gombjai vannak az se a vég.
Ami meg is éri az árát.Szerintetek a Samsung GT-S5620 Monte jó választás lenne ?
Szeretnék majd szülinapomra venni egy telefont. De nemtudok választani annyi sok van. Azt szeretném, hogy olyan telefonokat ajánljatok amik lehetőleg 30-35 ezernél nem kerülnek többe max. 40 ezer, de legyen legalább valahány gigás a memóriája (esetleg lehessel bővíteni...
Nekem az LG KF600 kinézetűek jönnek be, szóval vmi ahhoz hasonlót. Tudását tekintve nem kell nagyon okosnak lennie, semmi 3G és egyéb netezéshez szükséges dolgkhoz nem ragaszkodom. Csak ne legyen lefagyós...
szeretnék venni egy mini mobilt valami hasonlóra gondoltam: de nekem ez túlságosan csajos :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!