Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen qwertys telefonokat...

Milyen qwertys telefonokat tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,ami szétcsúsztathatós,és qwerty billentyűzetes, vagy alapból qwertys. De ne ilyen kínai szar klónokat! Köszi!
2011. okt. 28. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát, asszem az sgs-nek is van qwerty-s változata.
2011. okt. 28. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Például Nokia E6 vagy E7
2011. okt. 28. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Se Mini Pro!
2011. okt. 28. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nokia E7
2011. okt. 28. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
SE mini pro - én első látásre beleszerettem, pedig vannak bőven igényeim, de, mivel ő mindnek megfelelt, a hazai szolgáltatói forgalomba kerülés napján meg is vettem, azóta csak jót tudok mondani róla
2011. okt. 29. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha qwerty akkor BlackBerry...
2011. okt. 29. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
SE xperia mini pro!
2011. okt. 29. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:

kis méret semini pro

nagyobb:htc hd7 motorola milestone 2 htc desire z nokia e7

2011. okt. 30. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Xperia Pro, a legjobb Qwertys telefon.
2011. nov. 3. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:
htc chacha, androidos
2011. nov. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Milyen telefonokat tudtok ajánlani az alábbi feltételek ismeretében?

Nekem az lenne a legfontosabb, hogy a telefon mindig kiírja a főoldalon az aznapi teendőket idővel ellátva! Ezen kívül Bluetooth, fényképező és internet mindenképpen legyen rajta, annak is örülnék, ha rezisztív kijelzős lenne(kapacitív semmiképp se legyen), de ha gombjai vannak az se a vég.

A T-mobilnál most milyen telefonokat tudtok ajánlani?

Ami meg is éri az árát.Szerintetek a Samsung GT-S5620 Monte jó választás lenne ?

Valakik tudtok nekem ajánlani fiatlaos, csajos telefonokat, ami lehetőleg stapabíró és csini?

Szeretnék majd szülinapomra venni egy telefont. De nemtudok választani annyi sok van. Azt szeretném, hogy olyan telefonokat ajánljatok amik lehetőleg 30-35 ezernél nem kerülnek többe max. 40 ezer, de legyen legalább valahány gigás a memóriája (esetleg lehessel bővíteni...

Max 50000 Ft-ért milyen jó telefonokat tudtok ajánlani?

Nekem az LG KF600 kinézetűek jönnek be, szóval vmi ahhoz hasonlót. Tudását tekintve nem kell nagyon okosnak lennie, semmi 3G és egyéb netezéshez szükséges dolgkhoz nem ragaszkodom. Csak ne legyen lefagyós...

Tudnátok nekem pici méretű telefonokat ajánlani?

szeretnék venni egy mini mobilt valami hasonlóra gondoltam: de nekem ez túlságosan csajos :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!