Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudok venni gumi fülhallga...

A halnak van tarkója kérdése:

Hol tudok venni gumi fülhallgató párnát (fülesbogyót)? És mindegyik akármilyen bogyós fülesre jó?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 22:44
 1/5 A kérdező kommentje:
És a vaterán meg ehhez hasonló oldalakon nem szeretnék venni.
2011. jún. 27. 22:45
 2/5 anonim válasza:

Bármelyik boltban, ahol kapsz fülhallgatót :)

Nagyobb áruházláncokban nézz körül. ilyesmit nem érdemes netről rendelni

2011. jún. 27. 22:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ, csak igazából nekem az ár számít mert MediaMarktban láttam, csak drága volt.
2011. jún. 27. 22:53
 4/5 anonim válasza:

Akkor Saturn, Photo Hall vagy Electro World (már ha még van)

nem tom...

annyira ezek nem drágák

2011. jún. 27. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Remek, meg fogom nézni :)) Köszi
2011. jún. 27. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Miért kell fülhallgató az FM rádió használatához?

Miért kell fülhallgató az FM rádió használatához, még akkor is ha a telefonban van a vevő. Elég rádugnom bármilyen szart és csak úgy hajlandó... Miért van ez így?

Samsung galaxy mini fülhallgató? (a többi lent)

adnak fülhallgatót?mert néztem róla videót és ott nincs benne.valahol meg olvastam ott meg írták h adnak.

Samsung Galaxy minihez fülhallgató nagyon halk miért van?

Van egy Samsung Galaxy mini készülékem de sajnos minden fülhallgató ami headsetes nagyon halk a zene és a fülhallgatón lévő gombot lenyomva kell tartani akkor viszont tökéletes a hang. Mi lehet a megoldás?

K700 fülhallgató profil hiba. Mi lehet a baj? (További lennt)

Sziasztok! Szereztem elég régen egy k700-as telefont. Mocskos piszkos zsíros retkes aljzattal (ahogy az a használtaknál lenni szokott) nekiálltam fogkefével, arcszeszes ronggyal tűvel letisztítani. Nemrég elkezdtem megint használni, és van vele egy olyan gond hogy...

Van olyan Samsung fejhallgató (fülhallgató, headset), amelyiken van hangerőszabályzó?

Elromlott a gyári és vennék egyet. 3,5 Jack csatlakozós legyen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!