Hol tudok venni gumi fülhallgató párnát (fülesbogyót)? És mindegyik akármilyen bogyós fülesre jó?
Bármelyik boltban, ahol kapsz fülhallgatót :)
Nagyobb áruházláncokban nézz körül. ilyesmit nem érdemes netről rendelni
Akkor Saturn, Photo Hall vagy Electro World (már ha még van)
nem tom...
annyira ezek nem drágák
Kapcsolódó kérdések:
Miért kell fülhallgató az FM rádió használatához, még akkor is ha a telefonban van a vevő. Elég rádugnom bármilyen szart és csak úgy hajlandó... Miért van ez így?
adnak fülhallgatót?mert néztem róla videót és ott nincs benne.valahol meg olvastam ott meg írták h adnak.
Van egy Samsung Galaxy mini készülékem de sajnos minden fülhallgató ami headsetes nagyon halk a zene és a fülhallgatón lévő gombot lenyomva kell tartani akkor viszont tökéletes a hang. Mi lehet a megoldás?
Sziasztok! Szereztem elég régen egy k700-as telefont. Mocskos piszkos zsíros retkes aljzattal (ahogy az a használtaknál lenni szokott) nekiálltam fogkefével, arcszeszes ronggyal tűvel letisztítani. Nemrég elkezdtem megint használni, és van vele egy olyan gond hogy...
Elromlott a gyári és vennék egyet. 3,5 Jack csatlakozós legyen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!