Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kies programot töltöttem le a...

Fifikus kérdése:

Kies programot töltöttem le a samsung.com/hu-ról, és minden oroszul jelenik meg. Már telepítés közben is. A nyelvi beállításoknál a gépemen minden magyarra van állítva. Miért nem angolul, vagy nagyarul van?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 00:29
 1/2 anonim ***** válasza:
A play áruházból töltsd le!
2013. febr. 16. 12:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Sikerült találnom magyar nyelvűt.

2013. febr. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

HTC HD2-re Android 4. 0.4 telepítés? (bővebben lent)

ezt a romot szeretném fel telepiteni,de fogalmam sincs,hogyan kezdjek hozzá.Én androiddal vettem,jelenleg is az van rajta (CyanogenMod-7-20121021-NIGHTLY-bravo[TyphooN_v3.8.9-MAGLDR)Magldr 1.13 as van,és az lenne a kérdésem,hogy ilyenkor kell e ujra rakni a hsplt, a...

Ha a telefonommal állítva veszem fel a videót, nem pedig fektetve, akkor miért nem játssza vissza ugyanúgy?

Xperia U telefonom van,és az a helyzet hogy mindig máshogy játssza vissza a videót,mint ahogy felvettem :S ez miért van? tehát én állítva vettem fel,és 90°-al eldönti balra a videót ,és sehogy sem tudom megnézni.. ötlet?

Az alkalmazásokat, játékokat hogyan lehetne ˝átvarázsolni˝ a memóriakártyára?

Nokia 500ról van szó. Nokia Store-ból töltögetek le. Ha valamit letöltök egyből telepíti utána, de a telefonmemóriára.. Ha belépek a Fájlok mappába, majd a telefonmemóriába, az almappákban nincs semmi. Memóriakártyánál szinte ugyanez, csak ott legalább látom a zenéket...

Hogyan kell Nokia C5 03-ra Molome-t intallálni?

Olyan program, mint az instagram. Elkezdtem letölteni a Molo.me oldalról. Az sms-ben kapott linket megnyitottam, a telefon elkezdte telepíteni, azonban megakadt a letöltés. Más lehetőség nincs a telepítésre?

S. O. S Telenor ot-990 es telom meghalt, hogyan telepítsem újra?

hát az a helyzet hogy felfrissitetem 2.3.4 re és sora kezdet tönkre menni zene lejátszó,majd képtár és végül már micro sd se érzékelt,ezért megprobáltam rootolni de valami nem sikerült és azota nem kapcsol be.A forumokbol nem jövök ki,kérlek írjátok le mit kell tennem sorban. köszönöm.

Miért törli ki azokat az alkalmazásokat a telefonom, amit én telepítettem rá?

Mert telepítés után rögtön kitörli őket. Az előre telepített alkalmazások megmaradnak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!