Miért nem kapcsol ki a képernyőfény, amikor be van állítva 15 mp-re?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S okostelefonom van, a beállításokban arra állítottam,hogy 15 mp után kikapcsoljon a képernyőfény,de egyáltalán nem kapcsol ki órák alatt se.2013. márc. 23. 22:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ha a telefonommal állítva veszem fel a videót, nem pedig fektetve, akkor miért nem játssza vissza ugyanúgy?
Xperia U telefonom van,és az a helyzet hogy mindig máshogy játssza vissza a videót,mint ahogy felvettem :S ez miért van? tehát én állítva vettem fel,és 90°-al eldönti balra a videót ,és sehogy sem tudom megnézni.. ötlet?
Ha be van állítva a net a telómon akkor tudok vele wifizni is?
Tudom hülyén hangzik de arra lennék kíváncsi ha pl a telenornál a limit+net előfizetést választanám amihez jár internet adatforgalom, attól még tudok wifire kapcsolódni ?
A Smart Tagek alapból be vannak állítva?
Tudom, hogy beállíthatóak a funkcióik, de alapból beléjük van kódolva valami, vagy nekünk meg kell csinálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!