A vodafonnál lévő skype korlátozást megoldhatja-e a lejjebb írt apn beállítás?
Name: Vodafone HU
APN: internet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN type: default
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Az óraátállítást nem követte. Maradt a "régi" idő! Kivettem a pipát az automatikus beállítás elől és beállítottam magamnak a pontos időt. Viszont ha sms-t kapok, akkor az én üzenetem elé teszi a kapott sms-t, mert egy órával kevesebb a kapott sms-n az...
Már minden beállítást megnéztem, de nem találom sehol, és akit hívok, annak azt jelzi ki h rejtve van a számom... Köszi előre is!
Szeretnék androidos telefonra saját csengőhangot, azt tudom hogy sms hangnál melyik mappába kell másolni majd kiválasztani. De a csengőhang esetében fogalmam sincs. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Csináltam egy jelzőhangot de nem tudom beállítani mert nem alap. Segítsetek kérlek.
körülbelül egy hete jött elő a probléma. egyik napról a másikra nem tudom bekapcsolni a wi-fit.. Azaz bekapcsol csak utánna fél percre rá ki is. beállításokon belül próbálom meg bekapcsolni akkor jön a hibaüzenet. Application settings (in process...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!