Samsung galaxy mini (1) érdemes-e rootolni nekem a 2.3.4-es verzió van rajta alapból, és frissíteni szeretném, esetleg egy újabb verzióra vagy a legújabb androidra, megoldható, nem lassul be, és ha vissza állítani az eredeti állapotra az megoldható?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
azt tudom h teljesen ugyan ugy néz ki mint az eredeti de még nem volt alkalmam egy ilyet kiprobálni hogyhoghy szól
Szóval fekete színű volt a hajam nagyon sokáig.. először csak a hajam alját gondoltam kiszőkíteni.. hát a szőkítőport oxi párosítással bevetettem.. de sajnos csak a töve lett szép szőke, többi vörös.. már másodszorra mentünk rá szőkítőporral és hajfestékkel de ezek...
Honnan érdemes megrendelni?
mert nekem azt mondták hogy az eredeti szar mert: a széle egy idő után elkezd felválni (nálam is és bekerül alá a por és AZ FOGJA ÖSSZEKARCOLNI) TEHÁT LE KELL cserélni a T-MOBILOS csak az eladó mondta először hogy vegyem le + majd haverok is mondták hogy vegyem le és...
Mert az eredeti MS 8-10 ezer körül mozog. Annyit meg nem szeretnék kiadni érte!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!