Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy mini (1)...

Samsung galaxy mini (1) érdemes-e rootolni nekem a 2.3.4-es verzió van rajta alapból, és frissíteni szeretném, esetleg egy újabb verzióra vagy a legújabb androidra, megoldható, nem lassul be, és ha vissza állítani az eredeti állapotra az megoldható?

Figyelt kérdés

2013. máj. 12. 21:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

MIt tudtok a beats by dr dre OEM gyártmányokról? érdemes szerintetek megvenni? állitolag nagyon jók szól kb mint az eredeti.

azt tudom h teljesen ugyan ugy néz ki mint az eredeti de még nem volt alkalmam egy ilyet kiprobálni hogyhoghy szól

A L'oréal efassor hajradírt érdemes megvenni ha az eredeti hajszínemet szeretném visszakapni? Vagy esetleg tudnátok ajánlani más hajradírt?

Szóval fekete színű volt a hajam nagyon sokáig.. először csak a hajam alját gondoltam kiszőkíteni.. hát a szőkítőport oxi párosítással bevetettem.. de sajnos csak a töve lett szép szőke, többi vörös.. már másodszorra mentünk rá szőkítőporral és hajfestékkel de ezek...

Az érintő képernyős telóknál érdemes lecserélni az eredeti fóliát?

mert nekem azt mondták hogy az eredeti szar mert: a széle egy idő után elkezd felválni (nálam is és bekerül alá a por és AZ FOGJA ÖSSZEKARCOLNI) TEHÁT LE KELL cserélni a T-MOBILOS csak az eladó mondta először hogy vegyem le + majd haverok is mondták hogy vegyem le és...

Mien utángyártott vga kábelt érdemes venni xbox360 hoz ami tuti nem lesz szellemképes?

Mert az eredeti MS 8-10 ezer körül mozog. Annyit meg nem szeretnék kiadni érte!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!