Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5S mennyire karcolódik...

IPhone 5S mennyire karcolódik ha vigyáznak rá? Nemrég vettem egyet teljesen újonnan, viszont nem szeretem a fóliákat, de azt sem szeretném ha karcos lenne. Vigyázok a telefonjaimra, sosem rakom mással egy zsebbe.

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Tok és kijelzővédő nélkül karcolódni fog bárhogy is fogsz vigyázni rá.
2014. máj. 11. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:

mit nem szeretsz a fólián? ha jó fólia nem is látni-érezni hogy rajta van valami

vegyél egy jó spigen tokot is rá és nem lesz karcos sehol

2014. máj. 11. 12:23
 3/4 anonim válasza:
Nem karcolódik, inkább törik. Sajnos tapasztalatból mondom, akármennyire is vigyázol rá, előbb-utóbb tuti betörik a képernyője. Én úgy féltettem mint az életemet, nemhogy fólia, de ilyen elől is rácsukhatós tok volt rajta, keményfedeles és még úgy is betört, talán max. egy méteres magasságból ejtettem le. És nem egyszer fordult ez velem elő, habár lehet, csak én vagyok kétbalkezes. Mindenesetre a kérdésedre visszatérve karcolódni nem karcolódik könnyen.
2014. máj. 11. 12:25
 4/4 Zakathol ***** válasza:

#3: Én meg húsvét hétfőn tajt részegen legalább 6szor elejtettem 1 méter magasból és semmi baja nem lett. Egy filléres kemény műanyag tok volt rajta és ennyi. Annak a sarkai kicsit megkoptak, de más nem történt.

Kérdező: Egy tokot kénytelen leszel venni rá. Mivel fém a hátlap(nagy része), így karcolódik.

2014. máj. 11. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!