Vehetek SIM-kártyát?
Dehogy kérik rajtad számon!Te hülyeséged volt, te tetted tönkre, tied volt maga a kártya is(a nevedhez volt gondolom rendelve), fizetsz az újért(szerintem olyan 3.000 lesz), aztán kész. Meg se kell mondani a régit, max. új számod lesz.
Név, lakcím, telefonszám, szül.dátum, anyja neve, előfizetői azonosító... ilyenekre számíts.
De tönkretettem...nem akarom odavinni nekik...
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
de miért félsz ennyire bemenni egy mobilszolgáltatóhoz és kérni egy újat?
úgy viselkedsz, mint aki valamilyen bűntényt követett volna el, és félne, hogy onnan azonnal viszik a fegyházba
Ha veszel simet az sincs ingyen.
Ha beviszed a régit max ingyen kicserélik, rosszabb esetben kifizeted a cserét.
Tehát semmivel sem jársz rosszabbul, ráadásul a számod is megmarad.
Ja, állítólag valami új szabály értelmében az ügyfélszolgálaton nem alkalmaznak kannibálokat.
Ha ennyire nyúl vagy akkor mondd azt hogy az öcséd barmolta el a simed.
Mit csináltál végülis azzal a SIM Kártyával? Elvágtad vele valakinek a nyakát? Ha nem, akkor a kutyát nem fogja érdekelni.Gondolom, ha fizikai sérülés érte a kártyát, akkor az a kártya kuka (ilyen nem mindennapos ugyan, de pl. egy kőműves,ács, vagy éppen tetőfedő, szóval nehézfizikai munkát végző embereknél) nyilvánvaló, hogy nem tudnak vigyázni a telefonukra, leesik(akár magasból), kiesik a zsebükből, leesik, összetörik, adott esetben tönkre is megy. Azért gondolom nem arról van szó, hogy szalonnát sütöttél, és a SIM edet is bedobtad a tűzbe. De ha erről is van szó(vagy hasonlóan extrém szituról), akkor is: bemész, elmondod a szitut(vagy kamuzol valamit, ez rád van bízva), fizetsz(enélkül, ingyen senki nem fog neked SIM-et adni), és távozol. Utána már szomszéd Pistike is be tudja tenni a SIM-et a telefonodba, ha kicsit konyít hozzá (ehhez már nem kell T-Mobilnál dolgozni).
Semmilyen szankcióra, retorzióra, büntetésre, elmarasztalásra ne számíts. Nincs joguk hozzá!Saját baromságod volt, magadnak okoztál kárt, nem vádolsz vele hamisan senkit, tehát neked kell viselni a következményét, ami jelen esetben a csere költsége. A pénzt átadod (olyan 2-3000 Ft körülre tippelek), aztán ennyi. A megsemmisült simet meg szerintem talán el is dobhatod akár már most, bár én azért addig megtartanám, amíg kilépek a boltból,hátha át tudnak róla mégis venni-vinni ezt azt az új kártyára.
S mégegyszer mondom, ne parázz, magadnak okoztál kárt, nem másnak. Max. magában gondol csúnyát rólad a t-mobilos ember, de az meg az ő magánügye, nem fogja szemtől szembe elmondani neked, mert ő is félti az állását, és egy ilyen szemrehányásért bizony a mai túljelentkezéses világban úgy rúgnák ki az állásából, mint a sicc, és 100-an állnának sorban a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!