Miért van az androidban multitasking, ha az iphoneban a "lefagyasztás" sokkal jobban, és gördülékenyebben működik?

válasza:

válasza:

válasza:Köszönöm a válaszokat!
Az én válaszom pedig, hogy a multitasking az, hogy az appokat egyszerre futtatja, és te tudsz váltani közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Bőrgyógyász lefagyasztotta a szemölcsöm, másnapra hólyagos lett,harmad napra meg a hólyag belül már nem átlátszó hanem olyan mint ha vérhólyag lenne. Ez természetes így? Egyik ismerősöm azt mondta menjek el inkább sebészetre,és vágassam ki, piros,és ugy néz ki mint ha be lenne gyulladva kőrbe.
olyanokat olvastam, hogy elvileg ki kellene jönnie, vagy vérhólyagnak kellene keletkeznie, de semmi. egyelőre csak sebesedik és ennyi. jó ez így?
:) Azért ennek a korosztálynak a véleménye érdekel, mert anyósommal vitában állok. :) Én kevés álló vízben annyiszor átmosom, amíg tiszta nem marad a víz. Ő egy szitában egyszer leöblíti, és kész. (így persze benne marad minden kosz) Ti hogy csináljátok?
Van a kezemen valami seb (amire eddig 2 bőrgyógyász azt mondta, hogy vírusszemölcs, 2 másik meg azt, hogy szó nincs szemölcsről, hanem valami fertőzésből eredő szövetelhalás az ujjamon), na és a "vírusos bőrgyógyász" azt mondta, hogy legközelebb lefagyasztja a...
Amikor ráértek, hogy később ne kelljen vele kínlódni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!