Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az androidban...

Miért van az androidban multitasking, ha az iphoneban a "lefagyasztás" sokkal jobban, és gördülékenyebben működik?

Figyelt kérdés
Mi értelme, ha az ios "multitaskingja" jobb?

2014. szept. 10. 01:03
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Mert az iOS, meg úgy általában az Apple filozófiája Steve Jobs óta az, hogy központilag kell erősen kézben tartani az egész rendszert. Egy szoftver, egy hardver, pontosan összelőve; a marketen csak engedélyezett appok lehetnek, a telefon fájlrendszeréhez nem férhetsz hozzá, az appok sandboxokban futnak, és így tovább. És "szigorú" multitasking. Ez egyfajta "jó" diktatúra. Ezzel szemben a Win meg az Android eljátsszák a demokráciát, sokkal nagyobb mozgásteret adnak a taszkoknak, az idegen fejlesztőknek, amiből persze az lesz, mint a társadalomban is: tele van vírussal, malware-rel az egész platform, és sokkal kevésbé gördülékenyek a dolgok.
2014. szept. 10. 03:02
 2/5 anonim ***** válasza:
#1, WP-n ugyanúgy működik, mint iOS-en, tehát fagyaszt, zárt rendszer, nincs vírus, akadás, fagyás.
2014. szept. 10. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért de mi célból van a multitasking? Tudom hogy hogy használjam ( két kattintás a Home-on) , de mi a célja, funkciója a dolognak?
2014. szept. 10. 21:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az én válaszom pedig, hogy a multitasking az, hogy az appokat egyszerre futtatja, és te tudsz váltani közöttük.

2014. szept. 12. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is köszi! :)
2014. szept. 12. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Szemölcs lefagyasztás után hogy kell hogy kinézzen?

Bőrgyógyász lefagyasztotta a szemölcsöm, másnapra hólyagos lett,harmad napra meg a hólyag belül már nem átlátszó hanem olyan mint ha vérhólyag lenne. Ez természetes így? Egyik ismerősöm azt mondta menjek el inkább sebészetre,és vágassam ki, piros,és ugy néz ki mint ha be lenne gyulladva kőrbe.

A szemölcsöm a lefagyasztás után miért nem "csinál semmit"?

olyanokat olvastam, hogy elvileg ki kellene jönnie, vagy vérhólyagnak kellene keletkeznie, de semmi. egyelőre csak sebesedik és ennyi. jó ez így?

50-60 évesek, ti hogyan és mennyire tisztítjátok meg a borsót lefagyasztás előtt?

:) Azért ennek a korosztálynak a véleménye érdekel, mert anyósommal vitában állok. :) Én kevés álló vízben annyiszor átmosom, amíg tiszta nem marad a víz. Ő egy szitában egyszer leöblíti, és kész. (így persze benne marad minden kosz) Ti hogy csináljátok?

Mi az a "lefagyasztás" a bőrgyógyászatban?

Van a kezemen valami seb (amire eddig 2 bőrgyógyász azt mondta, hogy vírusszemölcs, 2 másik meg azt, hogy szó nincs szemölcsről, hanem valami fertőzésből eredő szövetelhalás az ujjamon), na és a "vírusos bőrgyógyász" azt mondta, hogy legközelebb lefagyasztja a...

Szoktatok otthon lefagyasztás céljából előre vajas leveles tésztát készíteni?

Amikor ráértek, hogy később ne kelljen vele kínlódni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!