Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 650 vagy Iphone 5c?

Lumia 650 vagy Iphone 5c?

Figyelt kérdés

Nekem egy "régi" lumia 610-esem van. Imádom. Amire szükségem van, arra épp elég. Telefonálás, alap internet,ha meg kell néznem valamit, néha játszok, kevés alkalmazást töltök le, és elsősorban a sok-sok fényképezés. Mivel ez utóbbi a legfontosabb, felmerült bennem a telefoncsere gondolata.

Én elégedett vagyok a WP-vel, nem fagy le, jól működik. Nagyon tetszik a csempés megoldás. Azonban mindig azt gondoltam, ha egyszer cserélek, akkor iphone-ra. Én nem azért, mert villogni akarok. Ez távol áll tőlem. Hozzáértő barátaim mindig ezt javasolják, merthogy a lumia ki fog futni, meg jobb. Ezt nem tudom megítélni, mivel nem értek hozzá. Én csak egy jobb telefont szeretnék a fentiekre.

Melyiket válasszam?

Azt gondolom, hogy 5c helyett inkább 5s mondtok, de én szeretem a műanyag borítást, egyéb különbséget meg nem látok.

2016. júl. 1. 14:36
 1/2 BM-Striker ***** válasza:

5s-ben újabb hardver van, 5c a sima 5-tel egyezik meg.

Lumia au 550/650 el lett szúrva, iphone 5s meg túl régi, emiatt a jövőbeli frissességtől be fog lassulni.

Ha iPhone-t veszel, csak SE, vagy 6s jöhet szóba.

Lumia-ból a 950 (XL) jó.

2016. júl. 1. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Az 5s arabil tudsz venNJ i egy g4et aminek van az egyik legszebb kameraja
2016. júl. 1. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!