Nem csatlakozik a telefonom a wifihez, tud segíteni valaki?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megtalálja, érzékeli a wifiket, de nem csatlakozik rá egyre sem. A csatlakozásnál ezzel találkozom: A csatlakozás sikertelen. A kapcsolat nem érhető el.
Kaptam egy új telefont de nem akar kapcsolódni a Wi-Fi hálózathoz. A jelszó helyesen van beírva. Csak annyit ír ki hogy kapcsolódás és semmi. Amilyen segítséget találtam mindegyiket kipróbáltam egyik sem jó.
Reggel még működött, aztán úgy estére elkezdte az csinálni, hogy itt állok például mellette, és egyik pillanatban maximális a jelerősség, de nem tudok rá csatlakozni, a másikban már hatókörön kívül van. Aztán néha néha egy másodpercre talán rácsatlakozik, de annyi az...
Sziasztok, mostmár muszáj ide írnom és segítséget kérnem. Van egy xiaomi mi4 LTE telefonom, Magyar ROM-ot tettem rá kb. 2 hónapja. Simán működött a telefon mind a két laptoppal és egyik napról a másikra, (talán a frissítés miatt) valamiért egyik sem ismerte fel. Utána...
Júniusban online vásároltam Huawei p8lite telefont. Eddig nem volt bja. De újabbam nem csatlakozik a wifikhez. Próbáltam a telefobt újraindítani, de továbbra se megy fel. Ha ki is írj,higy csatlakizik, nèhány masodperc után el is tűnik az adott wifi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!