Mennyibe került a TV-d?

Figyelt kérdés

ma 16:14
A kérdező szavazást indított:
< 100.000 HUF
< 200.000 HUF
< 300.000 HUF
< 400.000 HUF
< 500.000 HUF
< 600.000 HUF
< 700.000 HUF
< 800.000 HUF
< 900.000 HUF
900.000 HUF <
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
65E körül, JVC. Csak egy "sima" tv kellett.
ma 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Két éve volt 65 ezer, TCL androidos tv, szempont volt a kis méret.
ma 16:52
 3/9 anonim ***** válasza:
A nappaliban lévő Samsung nagy TV kb 105 cm-s az 110 Ezer Ft volt 2015 ben. Azóta is működik bő 5 éve már lemondtam a TV előfizetést, azóta egy számítógép monitor lényegében és azon keresztül nézzük a streaming tartalmakat meg egyéb mást, meg néha játszok vagy PC-n retró játékokkal vagy Xbox megy rajta. Maga a TV nem internet képes, és más egyebet sem tudja gyárilag ezért van PC rákötve mert emiatt nem akartam másik TV-t venni, ameddig bírja addig marad így.
ma 17:00
 4/9 Szirty ***** válasza:
51%

Ezt a szavazást jól megtervezted.

Ha valakinek 100.000-nél kevesebb, akkor neki 200.000-nél is kevesebb, meg 300.000-nél is, stb!

Nem? :)

ma 17:26
 5/9 MTamas2 ***** válasza:
3 éve 243.000 + 2 év biztosítással, 65 coll LG.
ma 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
0 Ft. Valaki kidobott egy 40" fullHD LG LED tévét e-hulladékba, csak mert nem a szuperlapos változat volt. Hibátlan, 40%-ra volt állítva a fényereje, gyakorlatilag új volt. Fogyasztói társadalom, de nekem nagyon jól jött.
ma 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
128 ezer volt, 2009-ben lett véve. Ez már tudja a HD adást és fogja a MinDig TV-t, Svédországra állítva a Digi kódolatlan kábeltévét is.
ma 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ingyen örököltem az egyik megboldogult rokonomtól.
ma 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
90 ezer, 10 éve vettük kb. Gyönyörű képű nagy lapos, de no name TV.
ma 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Anno mennyibe került ez a TV?

Panasonic Viera Plazma TV. 106cm, Full HD, 4db HDMI port, 2x20w hangszóró. Ilyen TV-m volt 2 éve, nagyon jó kép volt rajta, külön tetszett a fényszenzor benne, változtatta a fényerőt a szobától függően. A hangszórói is brutál jól szóltak, rendesen fából volt...

Régen a 90-es években illetve a 2000-es években mennyibe került egy műsoros vhs kazettaa boltokban?

Kiváncsi vagyok, hogy az akkora fizetéskhez képest milyen kiadást jelentett egy-egy ilyen kazetta megvásárlása.

Honnan vásároltatok tévét? (Euronics, MediaMarkt, emag stb.) Mennyibe került? Mennyire energiatakarékos? Smart tévé? Milyen funkció vannak? (A...

Aktuálissá vált az új televízió megvásárlása és keresem azt a webshopot/ boltot, ahol a legkedvezőbb áron tudok számomra megfelelő tévét venni. A mérete nem annyira fontos szempont (Max 32'), leginkább az, hogy Smart tévét szeretnék venni, ami valamennyire energiatakarékos. (G/F osztály alatt)

Nektek mennyibe került a tv háttérvilágitásának cseréje?

Tv márkát is írjatok, munka díjjal együtt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!