Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudok kint ugyanaz...

Miért nem tudok kint ugyanaz a személy lenni mint otthon?

Figyelt kérdés

Ez ami nagyon zavar, hogy amint kilépek az ajtón görcsbe rándulok és észreveszem az emberek ítélkezését illetve azt, hogy mennyire másképp viselkednek mint én. Ez még frusztráltabbá tesz.

Nem tudok az a bohóc, humoros, nagy figura karakter lenni kint mert mindenki csak furán nézne rám illetve beszólna. De ez miatt kint mindig ideges vagyok és már-már utálom az embereket, társadalmat amiért én más vagyok és nem tolerálnak.

márc. 23. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Létezhetetlen tobbmillio embernek megfelelni..ez ekeve hakott ügy.
márc. 23. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
mert gyáva vagy,fostos lelkü
márc. 23. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Megfelelési kényszer.

El kell engedni, de a korral amúgy is lazulni fog. Minél több tapasztalatod lesz, rájössz hogy lehetetlen megfelelni mindenkinek, így érdemes saját magadnak megfelelni elsősorban.

Én is nagyon görcsös voltam, most így 32 évesen már szrok bele ki mit gondol.

márc. 23. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Igazándiból a kérdésben a válasz.. 'ert mások vélt gondolataival fpglalkozol. Nulla önbizalom.

Nem vagy más, mindenkinek vannak ilyen gondolatai. Ebyszerűen meg kell tanulnod együttélni vele, elfogadni, hogy lesznek, akiknek nem tetszel, és azokra koncentrálni, akik viszont azért kedvelnek, mert önmagad vagy.

márc. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!