Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most mit kellene tennem?

Most mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm (?) akivel régen jóban voltunk,de egy veszekedés miatt régóta nem beszéltünk,ma elkérte a jegyzeteimet.Vagyis nem vagyok biztos benne hogy tényleg elkérte,mert enyhén stresszelős típus vagyok,plusz nem emlékszem.Most mit csináljak?Írjak rá hogy tényleg kell e neki,vagy inkább várjak hogy ő rám ír e?

2025. szept. 3. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ennyire részeg még sosem voltam...
2025. szept. 3. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Ráírnék. Vagy még vadabb lennék: felhívnám/ oda mennék hozzá.
2025. szept. 3. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe. Gondolom most kicsit reménykedsz, hogy talán békülési szándékkal tette. De hidd el nem. Velem is megtörtént hasonló. Kolega, kivel szinte barátok voltunk, összevesztünk nem beszéltünk. Egyszer csak elkért tőlem valamit, én ostoba oda adtam neki, aztán kiderült, ugyanúgy kipofáz a hátam mögött, na utánacmár erélyesen, határozottan a szemébe mondtam, soha de soha többet ne szóljon hozzám! Ne adj neki semmit, ugyanúgy kerüld a kontaktot, mint eddig.
2025. szept. 3. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi,azóta"megoldódott"a dolog.De nem értem ezt a logikát,miért attól kér ilyesmit akinek köztudottan macskakaparás az írása?Ráadásul a hangulat is feszült köztünk...nem értem,ez kicsit meglepett.
2025. szept. 3. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:

És mi lesz a sztori vége? Kibékültök?

Egyébként van vmi pszichológiai háttere. Ha megbántasz valakit, kérd a segítségét és figyeld, hogy reagál.

2025. szept. 3. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom.Elég sok konfliktus volt a kapcsolatunkban,de volt olyan is hogy nagyon közel álltunk egymáshoz.Biztos lesz itt még valami meglepetés.

Amúgy próbáltunk már kibékülni,de ő ott elkezdte mondani hogy "talán túl különbözőek vagyunk"meg hogy majd kiderül ha megint mindennap látjuk egymást, szóval azt kb.ott ette meg a fene.És most nem igazán értem hogy mi a helyzet.

2025. szept. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kellene/lehet kezelni egy narcisztikus vonásokat mutató testvért?

Próbálnám minimalizálni vele a kapcsolatot, de felnőttként is még szüleinkkel él, akik részben védik is. Ha azt mondanám soha nem akarok többet találkozni vele, akkor én lennék a gonosz testvér. Egyébként iszonyatosan manipulatív, de nem a grandiózus, hanem a rejtett...

Te milyen korosztályt raknál rá (karikát) ezekre az animékre?

Vampire Knight Lovely complex Nana Naruto+shipuden Hell girl Bleach Milyen korosztálynak ajánlod minimum? és MIÉRT? nekem egy kettőről más a véleményem.

Itt kire “kellene” haragudnia anyukám barátnőjének?

A nővérem egy munkahelyre került anyukám barátnőjének a fiával. Ők először nem is tudtak egymásról. A férfi családos, a nővérem szingli, és összegabalyodtak, ami a férfinál otthon kiderült. Most se nem válnak, se nem élnek együtt kapcsolatban vannak a feleséggel. A...

Keresek olyan könyvet ami arról ír , hogy milyennek kell lennie egy Nőnek egy Feleségnek egy Anyának ?

Rengeteg írás olvasható arról, hogy milyennek kellene lennie egy Férfinak egy Férjnek. De sehol nem találok írást, blogot, könyvet,stb. arról, hgy milyennek kellene lennie egy nőnek egy asszonynak, feleségnek ! Pl. Bedő Imre a férfiak klubja , itt csak és kizárólag...

Kinek “kellene” előbb írnia?

A legjobb barátnőm pasijának a barátjával meccselünk a tinderen. És a srác nem írt még semmit (3 napja). Én irjak neki? Vagy megvárják hogy ő írjon Nekem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!