Most mit kellene tennem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:És mi lesz a sztori vége? Kibékültök?
Egyébként van vmi pszichológiai háttere. Ha megbántasz valakit, kérd a segítségét és figyeld, hogy reagál.
Hát, nem tudom.Elég sok konfliktus volt a kapcsolatunkban,de volt olyan is hogy nagyon közel álltunk egymáshoz.Biztos lesz itt még valami meglepetés.
Amúgy próbáltunk már kibékülni,de ő ott elkezdte mondani hogy "talán túl különbözőek vagyunk"meg hogy majd kiderül ha megint mindennap látjuk egymást, szóval azt kb.ott ette meg a fene.És most nem igazán értem hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Próbálnám minimalizálni vele a kapcsolatot, de felnőttként is még szüleinkkel él, akik részben védik is. Ha azt mondanám soha nem akarok többet találkozni vele, akkor én lennék a gonosz testvér. Egyébként iszonyatosan manipulatív, de nem a grandiózus, hanem a rejtett...
Vampire Knight Lovely complex Nana Naruto+shipuden Hell girl Bleach Milyen korosztálynak ajánlod minimum? és MIÉRT? nekem egy kettőről más a véleményem.
A nővérem egy munkahelyre került anyukám barátnőjének a fiával. Ők először nem is tudtak egymásról. A férfi családos, a nővérem szingli, és összegabalyodtak, ami a férfinál otthon kiderült. Most se nem válnak, se nem élnek együtt kapcsolatban vannak a feleséggel. A...
Rengeteg írás olvasható arról, hogy milyennek kellene lennie egy Férfinak egy Férjnek. De sehol nem találok írást, blogot, könyvet,stb. arról, hgy milyennek kellene lennie egy nőnek egy asszonynak, feleségnek ! Pl. Bedő Imre a férfiak klubja , itt csak és kizárólag...
A legjobb barátnőm pasijának a barátjával meccselünk a tinderen. És a srác nem írt még semmit (3 napja). Én irjak neki? Vagy megvárják hogy ő írjon Nekem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!