Fiúk, férfiak, titeket mennyire zavar, ha egy női barátotokkal elmentek bulizni, és mindíg azt hallgatjátok, hogy ki, mennyire jó pasi, a buliban?

válasza:Barát?
Hát akkor mondani kellene, hogy:
-a nyálcsorgatásodra nem vagyok kíváncsi, én sem jövök azzal, mennyi fullos csaj van.
-...és, nem mersz odamenni, vagy mit vársz tőlem az infó után?
-neked tényleg nincs más témád?
-te... nem unod még a témát?
Én eleve nem mennék idegesítő emberrel buliba. Vagy változtat a barom szokásán, vagy te változtatsz a társaságon.

válasza:Ha valóban barátok vagyunk, akkor egyáltalán nem. Én is kíváncsi lennék a témára, mert érdekes szociológiai meg -pszichológiai témát látnék benne. Kíváncsi lennék, hogy neki ki és miért tetszik, kiben mi fogta meg, milyen tulajdonságok vonzóak számára és melyek nem.
Ha többet éreznék iránta, akkor valamennyire zavarna sajnos, hogy mások iránt érdeklődik, engem meg észre sem vesz ebből a szempontból, és velem nem is számolna e tekintetben.

válasza:Őszintén szólva én ezekből a bulikból tanultam a legtöbbet a nőkről. Kicsit úgy éreztem magam, mint a természettudós, akit befogadnak a gorillák, vagy az oknyomozó újságíró, aki együtt utazik a zenekarral a turnébuszban.
Hogy mást ne mondjak, marha érdekes volt a mindenféle - szarabbnál szarabb - ismerkedési stratégiákat női szemszögből nézni. Sok mindent megértettem.

válasza:Ennél nagyobb papucskodást nehezen tudok elképzelni. :D
Elkezdeném mondani, hogy micsoda jó nők vannak a pultnál. Bár ismernék ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Nem gondolnak másokra? Engem nagyon zavar
Mikor nem "rocker", az sima emberek, akiknek semmi közük nincs a rockhoz, de tudják rólad, hogy te ezt hallgatod és nem "rockernek" neveznek, hanem "rockos"nak neveznek.. Félreértés ne essék, engem sosem érdekelt ez a rockerség dolog, hogy "hű aztán én olyan rocker...
Ha valaki hallgatja, beszél közben, vagy akár a közelben van nem tudom elvégezni. A suliban is csak akkor megy, ha teljesen üres a mellékhelység. Fusztrál a dolog. Holnap egy 7 órás utazasom lesz, ahol meg kell majd állnunk. Félek, hogy hiába kell nagyon, nem fogom...
Mit csinálnátok az illetővel megkérnétek halkítsa le?
Nem gondolják, hogy ezzel csak lovat adnak a Jobbik alá?!Ugyanakkor pl. Németországban kimondják, hogy mondjuk "...az arab származású elkövető...", akkor is ha állampolgár, az USA-ban szintén.Engem nagyon idegesít mikor meghallok egy hírt a tévében és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!