Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális működőképes férfi-nő...

Normális működőképes férfi-nő barátság lenne ez így?? Vagy rosszúl gondolok mindent??

Figyelt kérdés

Egyelőre nem vágyom kapcsolatra, vagyis persze jó lenne, de maradjunk annyiban, hogy jól esne egy korombeli (+5 -15 év) nő társasága,beszélgetés on-offline formában, közös programok, ha mondjuk szeret sütni főzni néha meglepne valamivel, én szívesen cipekednék helyette, elvinném ide oda kocsival ha igényli....vagy amit hoz a sors. Aki melett érezném,hogy ő a nő én a férfi. Egy kikötés van, nincs komoly kapcsolata, az úgy gáz mintha megcsalná velem a párját. 1 gyerek inkább belefér

Honnan jött az ötlet?, voltak ilyen lány barátaim régen, az egyik férjezett ,bár a férje hanyagolta rosszúl bánt vele, a nő aranyosan buta, viszont az egyik közös ismerősünkkel volt nagy barátságban a nő, vele összeveszett nekem írt. Ezen berágtam..

Aztán volt egy férjes nő, ott is hanyagolta a férj,vele is nagyon jól elvoltunk neten, valami olyat adtam meg neki akaratlanul, amitől kötődött hozzám, többet keresett mint a legtöbb volt párom, mikor már fura volt a helyzet le akartam rázni, annyira könyörgött hogy ne lépjek ki az életéből ...amíg szép volt addig szép volt, ha nem lett volna férje most is barátok lennénk vagy kicsit több xD.

Aztán van(volt) egy húgom. Pestre ment eleinte élveztem is ,hogy pesti rokon...de kicsit megváltozott aztán férjhez ment egy kőbunkó pasihoz és átvette a stílusát.

Volt még egy ilyen barátság, legjobb barátom elhunyt autóbalesetben, felújítandó családi házat vettek előtte nem sokkal...1,5-2évvel a temetés után felvette velem a kapcsolatot a felesége, volt egy nagyon jó félévünk barátként,sajnos elrontottuk egy kapcsolattal.

aug. 1. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Fiú-lány barátság nem létezik, mert az egyik fél mindenképp többet akar majd, így meg borul minden..
aug. 1. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Ezért írtam férfi nőt. Koronát viszont nem 40vagyok 25-45 közt barátkoznék
aug. 1. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
2# Férfi-nő barátság sem létezik.. Ugyanez.
aug. 1. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

"Aki melett érezném,hogy ő a nő én a férfi. "

Nem barátságot akarsz, csak nem mersz egy kapcsolatra elköteleződni, és/vagy aszexuális vagy.

aug. 1. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 nem arról van szó hogy nem merek elköteleződni, hanem idén májusban volt a 40. Sznapom elföntöttem régen ha addig nincs komoly párom akkor egy olyan önmegvalósításba kezdek ami a nők 80-85% ának red flag kapcsolati szempontból.pl olyan helyen akarok élni ami sokaknak unalmas..

A szexualitás...inkább úgy fogalmaznék hogy egymás számára szexuálisan vonzalom így nem alapkövetelmény, bár ha megesik hogy együtt ébredünk egy mámoros este után nincs semmi rossz benne, ezért se akarok férjes nőt. Inkább olyat aki karrier, gyerek, olyan életszakaszban van okok miatt nem tudja odatenni magát egy kapcsolatban...ahogy én se tudnám+ nekem picit magasak az igényeim egy kapcsolatban pl együtt töltött idő belső èrtékek....

aug. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Most jó vele, de úgy érzem hogy a kapcsolatunk hosszútávon nem lenne működőképes. Mit tennétek ebben az esetben?

Kb. fél éve vagyunk együtt a párommal, úgy jöttünk össze hogy igazából nem ismertük egymást. Minden jó vele, nagyon jól el tudunk beszélgetni, mind a ketten jól érezzük magunkat amikor együtt vagyunk és brutál erős kémia van köztünk (mindketten azt mondjuk, hogy ilyen...

Férfi-nő barátság: létezik-e, és ha igen, mi az a szint, ameddig működőképes?

Haverság, nem túl közeli barátság létezik, működik, én is ismerek rá példákat, nem erre vonatkozik a kérdésem. De olyan igazán közeli, intimebb férfi-nő barátság (feltételezve, hogy egyik fél se tartja undorítónak a másikat külsőre), mikor sok időt töltenek kettesben,...

Nagyon extravertált, nyitott, barátságos férfi és egy zárkózott, introvertált, de szeretteivel kedves nő kapcsolata mennyire lehet működőképes?

Már ismerkedünk, eddig minden rendben van. Viszont van pár jellemvonása neki, ami rám abszolút nem igaz. Én eléggé zárkózott vagyok, ő meg az ellentétem. Nyilván egymás közt, a randin megnyílok neki, nem ezzel van a gondom, csak én úgy általában véve sokkal...

Sajnáltatja magát? Működőképes lehet így egy barátság?

Egyik osztálytársam utóbbi időben a szememre vetette, hogy a sok morbid viccéből neki gondjai vannak. Aztán elecsetelte utóbbi időben többször is. Már többször meghallgattam, volt hogy hajnalokig és folyamatosan megoldásokkal dobáltam, de leszarja kb, mintha szenvedni...

Mit gondoltok, működőképes lehet ez két ember között? Ismertek olyat, aki ilyenben él?

Számomra az ideális kapcsolat egy nővel egyszerre tartalmazza egy párkapcsolat és egy barátság legszebb elemeit. Az előbbiből megvan benne a gyengédség, a romantika és a szexualitás, az utóbbiból viszont a bizalom, az önzetlenség és a kisajátítás hiánya. A legtöbb...

Szerintetek egy orvostanhallgató és egy gyógyszerészhallgató között lehet működőképes kapcsolat?

Van ez a rivalizálás a tanulásban, a szakmabeliség, az egymással történő versenyzés. Ti mit gondoltok erről? Én 19f orvostanhallgató, a lány 19 gyógyszerészhallgató

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!