Hogyan építsek magam köré egy tekintélyt hogy az emberek komolyan vegyenek? 19/f
Figyelt kérdés
Csomot haverom igy kirohog ha velük vagyok mert neha olyan dolgot mondok nekik meg ilyesmi de nem igazan ertem. Es ilyenkor teljesen olyan mintha ok felettem lennének holott ez közel sincs igy... Mit tegyek h egyenrangú beszelgetopartnerkent kezeljenek?2016. jún. 19. 02:28
2/5 anonim válasza:
Inkább beszélj kevesebbet, de ne baromságokat.
3/5 anonim válasza:
Nevess velük. Ha nagyon zavar, mond el nekik, hogy ne legyenek már szívesek nem piszkálni ezzel. Vagy szólj nekik vissza, nevess rajtuk - gondolom ha ők is ezt csinálják, akkor poénnak veszik és nem fognak rajta megsértődni.
Ez kicsit olyan, mint a farkasfalkáknál a vezér. Fülön kell harapni a társakat, hogy tiszteljenek (persze képletesen!). Mutasd meg, hogy hasznos vagy, segíts nekik és másoknak, állj produktívan a dolgokhoz.
4/5 anonim válasza:
Nevetnek, mert vicceset mondasz, vagy kinevetnek, mert ostoba vagy?
5/5 anonim válasza:
Az igazi férfi csak akkor beszél, ha van mit mondania. Arra pedig általában oda szoktak figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!