Mit csináljak? Miért csinálja ezt? (13L)
Van egy barátnőm, aki idén már gimibe járt. Amíg osztálytársak voltunk, tök csendes volt, nem szólt, ha a többi barátnőm beszólt neki. De amikor múltkor laborgyakorlaton voltunk az osztályommal (a mi sulinkban nincs megfelelő felszerelés, ezért oda járunk át), és a barátnőim beszóltak neki, leosztotta őket. Aztán mindig mondja, hogy a fiú, akit szeretek, az csak egy bunkó paraszt (ő nem így mondja, de ezt veszem le belőle), azért, mert régen őt mindig bántotta. De attól én még szeretem, nem értem, mi baja van és miért akar gátolni a boldogságomban. Meg amióta elváltak a szülei, olyan furcsa lett és néha fel sem fogja, amit mondok neki, pedig fontos lenne, de ő önző és a saját gondolataival van elfoglalva, mint ha az a válás olyan nagy dolog lenne. Meg van egy barátja, aki múltkor rámírt, hogy én mekkora szemét vagyok, amiért ahelyett, hogy vele találkoznék, sorozatot nézek. Az nem számít, hogy amikor nekem lett volna szükségem egyszer rá, ő pont edzésre ment? Mindegy is. Azt sem értettem, amikor elvitték tőlük azt a lovat (vagy kecskét... már nem tom), ő meg 2 hétig bőgött és semmit nem tudtunk csinálni, mert nem volt kedve. Olyan egy buta liba lett, amióta átment abba a flancos iskolába, hogy az nevetséges. Én lehetnék egyre zárkózottabb, sokkal több dolgot éltem át, mint ő. Szerintetek mit tudok csinálni, hogy újra a régi legyen és ne rinyáljon minden hülyeségen? (Olyan idegesítő... ez így nem barátság)
13/L
Jajj Isten.
Ne haragudj kicsilány,de az írásodból én azt veszem le,hogy nem csak a kicsi barátnôd,de te is k.va egoista vagy. Nem nagy dolog a válás? Majd mondd akkor ha a te szüleid mennek szét. Elvitték a lovát,hát én is sírtam mikor nevelôapám elajándékozta a kutyámat. Ez így nem barátság? Hát akkor ne legyetek többé barátok! Ha jól veszem ki,te azokkal lógsz,akik bántották a barátnôdet? Akkor ki is a szemét a kettôtök közül?
Kicsit gondolkozz el,mielôtt mást szidsz. Mert a te viselkedésed sem éppen baráthoz méltó!
te is idegesítő vagy ezzel a gyerekes rinyálásoddal..., ahelyett, hogy megpróbálnál segíteni az állítólagos barátodon, inkább a háta mögött kibeszéled és semmibe veszed a gondjait
már hogy lenne semmiség egy válás? normális vagy te?
remélem, csak egy kamu kérdés
Te jézus isten örülj hogy nem a mi sulinkba van a laborgyakorlatod mert az ilyen nyávogós tinipics*kat szívlapáttal szoktuk arcon csapkodni.
Egy egoista kis 5 éves vagy, a barátnőd meg egy normális csaj, aki már az életet is elkezdi megismerni.
Kérdező, heverd ki, hogy ezt mondjuk neked, de a leírtak alapján nem viselkedték túl jól vele szemben. Alapból az jön le, mintha baj lenne, hog megvédte magát azok ellen a barátaid ellen, akik a jelek szerint temeetted bántották őt. Örülj neki, hogy bátrabb lett!
A válás nagy dolog. Nem váltak el a szüleim, de néha még az is rossz, ha csak szimplán veszekednek... Van, akinek ez nagyon fáj (a válás elég kemény dió, még ha így nem is tűnik neked annak, szerintem téged is eléggé megérintene.)
Ha a barátnője akarsz maradni, kérj bocsánatot tőle. Ha annyira nem fontos... akkor lehet, mindkettőtöknek jobb lesz a másik nélkül.
Ja, és egy edzést azért nem olyan könnyű kihagyni. És egy lovat - még ha egyáltalán nem is figyeltem volna az eset elbeszélésekor - nem kevernék össze egy kecskével. Ezt tuti, hogy csak dacból írtad.
*viselkedték=viselkedtél, temeetted=temelletted
(Önkorrigiere)
Már bocs, de ez a lány nem a barátnőd. Én a helyében egy ilyen ostoba, hülye kis paraszt, suttyó p1csát, mint amilyen te vagy, nem neveznék a barátomnak, mert a te fajtád még azt sem érdemelné meg, hogy egy normális ember akár csak szembeköpje, aztán beletörölje a lábát. Egy undoritó, önző, bunkó, tapintatlan kis féreg vagy.
Milyen sokkal több dolgot éltél már át, mint Ő? :sss Kiraktál egy selfie-t, amit csak 144-en lájkoltak? :SSSSSSSSS Te szegény, mindjárt elejtek érted egy könnycseppet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!