Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Miért csinálja...

Mit csináljak? Miért csinálja ezt? (13L)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki idén már gimibe járt. Amíg osztálytársak voltunk, tök csendes volt, nem szólt, ha a többi barátnőm beszólt neki. De amikor múltkor laborgyakorlaton voltunk az osztályommal (a mi sulinkban nincs megfelelő felszerelés, ezért oda járunk át), és a barátnőim beszóltak neki, leosztotta őket. Aztán mindig mondja, hogy a fiú, akit szeretek, az csak egy bunkó paraszt (ő nem így mondja, de ezt veszem le belőle), azért, mert régen őt mindig bántotta. De attól én még szeretem, nem értem, mi baja van és miért akar gátolni a boldogságomban. Meg amióta elváltak a szülei, olyan furcsa lett és néha fel sem fogja, amit mondok neki, pedig fontos lenne, de ő önző és a saját gondolataival van elfoglalva, mint ha az a válás olyan nagy dolog lenne. Meg van egy barátja, aki múltkor rámírt, hogy én mekkora szemét vagyok, amiért ahelyett, hogy vele találkoznék, sorozatot nézek. Az nem számít, hogy amikor nekem lett volna szükségem egyszer rá, ő pont edzésre ment? Mindegy is. Azt sem értettem, amikor elvitték tőlük azt a lovat (vagy kecskét... már nem tom), ő meg 2 hétig bőgött és semmit nem tudtunk csinálni, mert nem volt kedve. Olyan egy buta liba lett, amióta átment abba a flancos iskolába, hogy az nevetséges. Én lehetnék egyre zárkózottabb, sokkal több dolgot éltem át, mint ő. Szerintetek mit tudok csinálni, hogy újra a régi legyen és ne rinyáljon minden hülyeségen? (Olyan idegesítő... ez így nem barátság)

13/L

2016. jún. 19. 22:04
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Fiigyelj a pasid bu.kó paraszt te meg buta kis csitri vagy, úgyhogy összeilletek. A barátnőd üeg ha nem csinálja azt amit mondasz kezd el te is bántani
2016. jún. 19. 23:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem véletlenül mondják azt sokan, hogy te is hibás vagy. Attól még, hogy 3 barátod elhagyott, ő szerintem több dolgon ment keresztül, mint te. Ha nekem is ilyen önző barátom lenne, mint te, beszélnék veled, hogy változtass, és hanem, én is elhagynálak. A helyedben elgondolkoznék, hogy miért hagytak el a barátaid.

Ha a többiek beszólnak a barátnődnek, miért zavar, hogy megvédi magát? Ha igaz barát voltál, akkor te védted meg eddig. Ha nem, akkor máris itt egy hibád: beszólnak a barátnődnek, és te erre magasról sz.@rsz. A többit leírták az előző válaszolók. Mostmár csak az kell, hogy te is észrevedd a hibáidat, és változtass! Beszélj a barátnőddel, kérj tőle bocsánatot, és mondd el neki, hogy mi az ami téged is zavar. Sok sikert!

2016. jún. 20. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk megszabadítod a társaságodtól, már az is sokat segítene a helyzetén. Talán nem véletlen, hogy mindenki lapátra tesz. Azon még nem gondolkodtál el a te nagy múltú életeddel, hogy a hiba akár a te készülékedben is lehet?

Én se barátkoznék, vagy terveznék közös programot egy ilyen pszicho/szocio/akármilyenpata palántával, mint amilyennek a kis irományod mutat téged. De ne aggódj, a korosztályod jó része ilyen. Beillesz az átlagba. Pedig elvileg ebben a korban az empátia szó nem teljesen ismeretlen fogalom. Vagyis némelyeknek nem az.

2016. jún. 20. 12:43
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Undorító vagy,már nem azért. Elvileg barátnők vagytok,de te semmibe veszed az érzéseit,nem hallgatod meg,és még neked áll feljebb. Önző és ostoba vagy. Tudod,mennyire fáj,mikor a szüleid elválnak? Mikor összetörik benned a beléjük vetett bizalom? Mikor azt hitted,hogy ők mintaházasságban élnek,erre fel elválnak? Ó,hogy is tudhatnád,te szemét! Nulla emátiád van,egy érzéketlen bunkó vagy. De ő hallgassa csak nyugodtan a te bajaidat,te meg hülyének nézed,amiért szeretett állatát eladták(amit te meg se bírtál nevezni....grat),a szülei elváltak,a suliban szekálták,ráadásul még te,az állítólagos barátnője sem állsz ki mellette...Én a helyében úgy betörném az orrod,hogy kórházba feküdnél a nyári szünet végéig!

Amúgy meg,3 barát mit számít? Engem meg utálnak otthon is,és suliban is szekáltak. Utána megváltoztam csendesből nagyhangúvá,és azóta senki nem szólt nekem egy rossz szót sem. Pedig addig én voltam az,akit kipécéztek,kiközösítettek,otthon is cseszegettek,apám alkoholba fojtotta a bánatát,anyám idegileg összeomlott,folyton veszekedtek,öcsémnek én voltam a szolgája....Szóval,elmehetsz te a búsba a """""problémáiddal"""". Örülnék,ha csak ennyi problémám lenne az életben. Remélem,hogy a barátnőd faképnél hagy,és rájössz,hogy nem körülötted forog a világ,te egoista nyomi.

Na csá! ;)

13/L

2016. jún. 23. 13:08
 15/18 anonim válasza:
50%
Nem csoda hogy elhagynak a barátnőid.Ha ilyen maradsz nem is lesznek barátaid.
2016. jún. 23. 14:14
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem is csodálom,hogy elhagytak a barátaid. Én se bírnám melletted 2 hétnél tovább.
2016. jún. 23. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem, hogy miért lett kiemelve ez a kérdés. Továbbra sem fogom azt mondani, hogy igazad van.

Mellesleg tanulhatnál a 13 éves kortárs hölgytől...

2016. jún. 23. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, a leírtak alapján valamit rosszul csinálsz, vagy a viselkedésed, vagy valamin változtatni kéne.

Mivel ennek a lánynak, akit leírtál komoly családi problémái vannak, szerinted miért van elfoglalva a saját gondolataival, mikor csak erre a problémára tud gondolni.

Nem tudja mi lesz vele, melyik szülőnél fog lenni, hogy fogja meglátogatni mindkettőt...Te nem tudod, hogy ez mivel jár...

Tehát úgy vettem észre, hogy te csak a saját problémáiddal foglalkozol, nem veszd számba a más érzéseit, gondjait, mert nincs honnan tudd, hogy mit érez a másik.

Én azt tudom ajánlani, hogy próbálj odafigyelni másokra is, a más problémit próbáld megérteni, mert biza nem vicc az élet.

És ha jól oldod meg ezeket, akkor biza barátaid is lesznek, és főleg ha megbízható, kedves, és nem flegma meg egoista leszel ezentúl.

19/L

2016. jún. 23. 19:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!