Egy orokkel mosolygos, szinesen oltozkodo csaj mitol valtozhat meg?
Figyelt kérdés
Baratnomrol van szo, nem tudom, hogy lehet-e kapcsolat, de kb 1 eve "elkaptak" elole azt a pasit, aki majdnem 7 eve tetszik neki. Regen olya volt, hogy vilagoskek nadrag fehet toppal, vagy sarga blezer feher ruhaval, minimalis sminkkel. Az utobbi idoben fekete ruha, fekete cipo, fekete blezer es sotet smink, sotetbordo vagy barna ruzs. Ha pedig nem fekete van rajta, akkor is sotet szin, bordo, sotetkek,... es nem gyaszol...2016. jún. 25. 21:27
1/3 anonim válasza:
Akár egy általad említett, érzelmi csalódástól is.
Én nem lány vagyok ugyan, de engem is változtatott meg az, hogy csalódtam pár emberben, vagy hogy egyesek kiléptek az életemből, elhagytak.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászókóval.
Valaki kilépett az életéből, elhagyta valamilyen érzés, amit érzett az a fiú iránt talán..
Nem próbálod megbszélni vele ezt?
Mond el neki, hogy könnyebb ha kimondja azt amit érez, ne folytsa magába.
Hallgasd meg bátran, és ha csalódásról van szó, vigasztald. Mond azt, hogy ti mindig barátok leszteszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!