Neked ki a példaképed?
Jézus Krisztus,mert ő a king.
Peace!
Charles Manson,
mert egy zseni. (még él)
Zodiákus gyilkos.
Ő azért, mert egy vadállat volt.
Szórakozott a rendőrséggel, csontokat dobált mint egy kutyának, egy filmbe hitte magát, és happy end lett neki, mert máig nem tudják ki volt ő.
(ha nem tudod ki, olvass utána, röviden: Egy sorozatgyilkos, lányokat ölt meg, a rendőrségnek meg üzeneteket küldözgetett)
Nekem több olyan ember is van, akire fel tudok nézni, mert olyasmit alkotott, ami nekem is nagyon szimpatikus és/vagy követendő példa.
Dave Gahan - Depeche Mode. Végig járta az önértékelési zavaroktól a drogproblémáktól való megtisztulás összes lépcsőjét és zeneileg hatalmasat tett le az asztalra.
Marcus Füreder - Parov Stelar. Az egész kisugárzása olyan, hogy egy közvetlen laza művészember, kiváló zenei produktummal, látszik rajta, hogy tartja magát valamire, de soha nem nagyképű vagy arrogáns, sőt.
Ferry Porsche - Ferdinand Porsche (VW "feltaláló") fia, aki a világháború után sportkocsit akart, de nem felelt meg neki a kínálat és megvalósította a saját nevén, a németek híres sportautómárkáját.
A mentorom (egy segítő), aki a legnagyobb vérzivatarban is meg tudja őrizni higgadtságát és nem hagyja kikezdeni a lelki békéjét. Sokat tanultam tőle és még sokat is fogok :)
Egy volt kolléganőm főnöke - coaching tréner, hihetetlenül "egyben van", harmonikus a személyisége, soha nem lehetne kibillenteni.
Kb ennyi és elnézést ha hosszú és kissé szószátyár voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!