Hogy a fenébe találhatott meg ez a külföldi srác 7 év elteltével (instagramon), úgy, hogy SEMMILYEN elérhetőséget nem adtam meg neki? Ez hogy lehetséges?!?
Roviden es tomoren, mar 7 evvel ezelott kitettem egy kerdest errol.
www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Vegul a talalkozora o nem jott el, nem is ez a lenyeg.
En teljesen elfeledkeztem rola, mire par napja instagramon ram irt valaki (privat profilrol), hogy emlekszem-e meg ra?
Mire en mondtam, nem... majd elkuldte a kepet a helyrol, ahol talalkoztunk... O volt az!!
Kerdesem:
Hogy talalhatott ram, ugy hogy a becenevemmel mutatkoztam be (ami kb klasszik magyar nev), es semmi elerhetoseget nem adtam meg magamrol.
Kezdjek felni?
Valaki tud ertelmes valaszt adni erre?

Megkerdeztem es nem valaszolt ra semmi, azota sem irt.
Nincs semmilyen kozos ismerosunk, se azelott se azutan nem talalkoztam vele

Te elolvastad az 1. választ?
Várj, leírom mégegyszer ugyanúgy:
Meglátta a képedet és rádismert????

Már láttam a kérdést de most hajnalban olvasva megint, basszus, esküszöm megijedtem...
Az a rossz előérzet nem véletlenül volt...
De nem akarlak megijeszteni! Bocsánat!!
Tiltsd le! Vagy nem tudom, ne haragudj, nem tudok tanácsot adni! :(

Amúgy hatalmas "nyomozás" nem kell a mai világban.
Akárhányszor felnézek Badoo, Tinder és társaira, mindig látok olyan csajokat, akiket akár 5-10 éve is láttam már ugyanott vagy valahol máshol.
Sokan a profiljukba leírják az instagram elérhetőséget, onnantól nincs kérdés.
De ha van egy keresztnév + város + iskola/munkahely azzal már lehet keresni FB-n. Vagy lementi az ember a képeit, bedobja Google Képkeresőbe és simán kidobhat róla 1-2 profilt amihez ugyanazt a képet használta. Onnantól megint nincs kérdés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!