Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ekkora szenzáció Egressy...

Miért ekkora szenzáció Egressy Mátyás eltűnése? Miért mozgatja meg most ez szinte az egész országot, miért kapták fel ennyire?

Figyelt kérdés
Olyan, mint a Pilisben eltűnt és később holtan előkerült túrázó esete. Őrá is egy egész ország mozdult. Miért pont ezek az esetek ilyen érdekesek?
jan. 20. 07:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Miért írod ki ugyanezt már sokadszorra?
jan. 20. 07:42
 2/18 anonim ***** válasza:
20%

1-2 itteni kérdésen kívül sehol nem találkoztam a nevével a neten. Lehet itt is csak az a mániákus terjeszti, aki a futónő ügyébe volt bolondulva.

Ezeket a bulváros túlzásokat meg hagyjuk már, nem szenzáció és főleg nem az egész ország mozdult valamire.

jan. 20. 07:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
#2 nekem a facebook hírfolyamom is tele van vele. De hogy miért lett ekkora ügy belőle, az jó kérdés. Mindenesetre remélem, nem igazak a rémhírek (mindent is megcáfoltak már), és épségben előkerül.
jan. 20. 08:01
 4/18 anonim ***** válasza:
99%

Szerintem azért, mert egy normális, rendezett életű fiatalnak néz ki, és ezt is mondják róla. Nem egy balhé miatt tűnt el, nem azért, mert zavaros az élete. Hanem egy normális, átlagos fiatal. Van egy olyan érzése az embernek, hogy bárki lehetne, akár ő is, vagy az ismerőse, vagy a gyereke.

Meg nyilván fura, hogy mennyien látták és mégis eltűnt és nem tudni róla semmit sem.

jan. 20. 08:26
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
Budán lakik a családjával, teniszklubba jár, külföldi egyetemre megy...gondolom valami nagykutyának a fia.
jan. 20. 11:10
 6/18 anonim ***** válasza:
60%

Budai, helyes srác, gondolom ez elég.

Én sem értem, miért izgul most az egész ország miatta.

jan. 20. 11:28
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

Mert viszonylag ritka, hogy egy középosztálybeli, jó családból való fiatal így eltűnik. Sok eltűnés van a hírekben, de legtöbbször intézetis fiatalok, akik amúgy maguktól szöktek meg.

Plusz itt az is hozzátesz, hogy össze-vissza voltak hírek,nehogy mindenhol látták, de megfogni senki nem tudta. Most sem tudni mi van vele.

jan. 20. 11:39
 8/18 Metionin ***** válasza:
98%
Mert nem megszokott eltűnés, ahol x időpontban látták utoljára és aztán semmi. Így maga a keresési módszer is más, konkrétan "üldözték", folyamatosan közhír (volt) hogy éppen hol jár.
jan. 20. 11:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont a sok pletyka miatt. Sok ostoba össze vissza terjeszt mindent a neten, tényként közölnek olyan dolgokat, amikről fogalmuk sincs. Nyilván sejthető, hogy mi történt, de túl szép lenne, ha mindenki legalább annyira értelmes lenne az interneten, hogy nem terjeszt semmi kamu infót addig, amíg biztos forrásból nem lehet tudni, hogy mi a szitu.
jan. 20. 12:18
 10/18 Metionin ***** válasza:
100%
Amúgy igen, régebbi hasonló ügyek is mentek volna ekkorát a neten ha lett volna net amikor történtek.
jan. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ennek a Pilisben eltűnt lánynak az esete miért lett ekkora szenzáció?

Mivel különlegesebb, mint más eltűnések? Amikor valaki eltűnik, megjelenik a felhívás és mutatják a képét. Itt meg most sokan rámozdultak a témára.

Miért olyan nagy szenzáció, hogy egy fiatal magyar srácot több amerikai egyetemre felvettek?

Gazdag szülők gyermeke aki világ életben elit magániskolában pallérozódott és most lehetősége van nagynevű amerikai egyetemekre menni, és akkor? Mármint, most nem valami keserű irigység szól belőlem, tényleg érdekel. Gondolom, évente van pár tucat ilyen fiatal,...

Miért nyilatkoznak az emberek a sajtónak személyes tragédiákról?

Most volt az az eset, hogy egy 11 éves kislány vonat elé lépett az iskolai bántalmazás miatt, most engedték haza a kórházból. Idézek a cikkből, ami szembejött velem: "A Bors stábja látogatta meg a családot Gyürén, ahol a kislány mellett az őt nevelő nagyszülők is...

Milyen hihetetlen helyzetben volt részed életed során?

Akár veled, akár mással történt (nem hittél a szemednek)

Mi olyan szenzációs abban ha valaki leül a parkba almát enni?

Illetlenség a parkban kajálni, vagy miért bámultak úgy meg az emberek? Nem ettem idióta módon, nem ettem le magam, nem vágtam arcokat. Mi volt olyan fura? Nem volt sehol kiírva, hogy ott nem szabad enni...

Mi olyan nagy szenzacio azon, ha valaki varja a buszt?

Ma utazom haza es van 1 nagy utazo taskam meg 2 kisebb utazo taskam, plusz egy valltaska. Leultem a legnagyobb taskara , hogy ne acsorogjak mar, erre mindenki megbamul...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!