Mit jelenthet? Letiltott?
Figyelt kérdés
Mit jelent hogyha valakit bejelöltem Facebook-on, utána rá később azt írja ki az oldalán hogy: - Lehetőségek megtekintése - Viszont volt egy másik ismerősöm aki tényleg letiltott, de annak nem tudom megnyitni a Facebook profilját csak a Messenger beszélgetést. Mit jelenthet akkor az elsőnél hogy egy adott embernél a bejelölés utáni idővel ha a profiljára megyek és azt látom hogy: Lehetőségek megtekintésema 19:08
1/2 anonim 

válasza:

válasza:És a lehetőségek megtekintésére kattintva mik jönnek fel?
2/2 A kérdező kommentje:
Csak hogy profil jelentése, tiltása, URL-je, stb...
ma 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Az 502-es hibakòd "bad gateway" jelentheti azt,hogy egy internetes oldalròl letiltottak?
Pàr napha nem tudok egy oldalra fellèpni,mindig az 502-es hibakòd jelenik meg
Letiltott, feloldott, aztán bejelöltem és visszajelölt..
Ez mit jelenthet? Vajon kíváncsi rám? Nem venné tolakodásnak ha írnék neki? Megalázó lenne?
Hosszú sztori Lényegében szerelmet vallottam neki, visszautasított. Aztán valahogy megbántottam, bár nem állt szándékomban, igazából semmi rosszat nem tettem, csak félreértett, emiatt letiltott, aztán feloldotta a tiltást, én bejelöltem, vissza is jelölt. Több mint...
Jo dolog az, ha letiltottak, de csak egy helyrol? Mit jelenthet?
A lenyeg hogy egy vita kozben le lettem tiltva mert nagyon felhaborodtam egy dolgon ami akkor lett kozolve konkretan (o hibaja is, talan az enyem is). Mashonnan nem lettem kikovetve vagy ilyesmi.Irtam uzenetet, miutan lehiggadtam, hogy beszljuk meg, megis akarom tudni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!