Hogyan lehet egy nárcisztikus pasitól kimenekülni gyerekkel együtt?

válasza:Jó lenne bővebb infó akár privatban. De anya otthonok vagy barát tud segíteni oda menekülni esetleg kivenni a gyereket az óviból meg te se mész dolgozni míg lecseng.
De ha bántalmazó fél az illető mindenképp rendőrség emellett.

válasza:

válasza:

válasza:"Csak sejtjük hogy el akar onnan menni."
Azt is csak sejtitek, hogy a párja nárcisztikus, gondolom. Meg azt is csak sejtitek, hogy a nővérednek ott nagyon sz@r. Már ne sértődj meg, de a "csak sejtjük" azt jelenti, hogy csak a fejetekben van. Te egy olyan problémára keresel megoldást, amiről azt sem tudod biztosan, létezik-e egyáltalán.

válasza:

válasza:7 Lehet a nővér is az ilyen sok "csak sejtjük" miatt nem áll inkább velük szóba, mert már unta a sok feltételezgetést és belepofázást a dolgaikba. A család meg rögtön fejreállt, hogy jajj neee a nárcisztikus pasija eltiltotta tőlük.
Mármint nem akarom elbagatellizálni, nyilván vannak szar helyzetek, de itt azt se tudja a kérdező, mi van a tesójával, de már rögtön mentőakciót szervezne nulla infó alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Fogok menni szakemberhez és számomra fontos lenne, hogyha elmondhatnám, hogy a családban egyértelműen jelen van a súlyos nárcisztikus viselkedés De már saját magam előtt szégyellem a gondolatot, mert egyből jön fel a sok női magazinos cikk meg a sok video, “hogy az...
Vagy csak játszák a hülyét?
Értem én, hogy baromi sok "pszichológus" van a köreinkben, meg a nagyvilágban, de az elmúlt 1-2 hétben annyi kérdésben/válaszban olvastam ezt. Szerintem felülmúlta a "depresszió" szó minden formáját is. Ez valami új divat amiről lemaradtam, hogy most fűre-fára...
Kedvesem (gyermekem apja), rejtett nárci jegyeket mutat. Kifejezetten érdekel minket a pszichológia, ő is meditálni jár, spirituálisan is elég magas fokon mozog. Érzelmi intelligenciája magas, és gyógyult már ki mentális betegsegből (pánikzavar). Felfedezni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!