Mit az istent csinál/dolgozik az az ember/leányzó aki ennyire fiatalon (18-25éves kor) a legújabb luxusautókban tespednek, a legújabb elektronikai eszközökkel és minden ami legújabb?
Figyelt kérdés
Akármerre nézek olyan fiatalokat látok akik a legújabb luxus cikkekkel élnek. Szórakozóhelyen Tíz-ezressel fizet egy kólát és egy sört (770Ft) és nem kér visszajárót. Agyam eldobom. Gyártják a pénzt? Mi a búbánatos fene van itt? mit rontottam el?2014. máj. 6. 22:05
11/18 anonim válasza:
az nem a saját pénze. anyuci apuci....
12/18 anonim válasza:
Ezek közönséges bűnözők, a szó szoros értelmében véve. Gazdasági, politikai maffia, és ezek kiszolgálói, haszonélvezői, az államadósság többszörösét lopják, sikkasztják el évente ezek a mocskok, ezért tart ott az ország ahol.
13/18 anonim válasza:
Szerintem ne bosszankodj, mert ezek az emberek nagyon nagyon boldogtalanok belül.
14/18 anonim válasza:
Vannak itt azért érdekes válaszok. :D Sosem fogom megérteni, hogy miért bűnöző rögtön az, aki sikeres. 19 éves koromban kezdtem dolgozni, még a szakmabeliek is azt mondták, hogy nagyon fiatal vagyok, de az első pillanattól kezdve mindenben támogattak, mert látták, elismerték, hogy ritka tehetséges vagyok. Nem fogom leírni, hogy mivel foglalkozom, de nagyon jól keresek és időről időre növekszik a keresetem. 23 évesen fél világot bejártam, rengeteget utazom, mindenből megveszem az általam vélt legjobbat és egy hétvégén van, hogy én is megiszok 10-15k forintot, volt már több is, mégsem vágok fel, mert erről senki nem tud, utólag fizetek, távozás előtt. Nem kedvelem a felvágós embereket, de az irigykedő, mocskolódó réteget sem.
15/18 anonim válasza:
Aki megdolgozik a pénzért az becsüli is, nem szórja 2 kézzel. Akinek meg az ölébe esik, a feljebb vázolt módokon, annak nincs fogalma arról hogy mennyit is ér az a pénz valójában, illetve milyen az ha nincsen. Az ilyenek sajnos lelki nyomorékok, bár azt a benyomást keltik, hogy ők a mérce minden ember számára. Nem érdemes ezen bosszankodni, mert ha bosszankodsz akkor nem érzed magad jól a bőrödben, sőt mitöbb, írígy is vagy valamelyest, hogy ez neked nem "adatott" meg. Hidd el hogy sokkal több örömöd lesz az életben, ha a magad tehetségével és szorgalmával érsz el mindent amire vágysz.
16/18 anonim válasza:
# 14:
Pont az ilyen "special snowflake"-k miatt írtam bele, mint te, én a hozzászólásomba, hogy tisztelet a kivételnek. Te egy kivétel vagy, a többség bűnöző.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást! Nem gondoltam volna hogy ennyien írtok. Érdekes válaszok születtek. köszönöm
2014. máj. 8. 19:28
18/18 anonim válasza:
Hát ez azért elég gáz, hogy így beskatulyáztok mindenkit aki gazdag és fiatal... egyik fiatal 25 éves ismerősöm amikor beszállt a bmw-jébe akkor ott morgott 2 öreglány, hogy figyeld a kis zsidó gyereket... kb. hasonlót tudok elképzelni arról aki közönséges bűnözőnek hívja a sikeres fiatalokat, pedig lehet többet tettek már hozzá a GDP-hez mint ti, szóval biztos nem miattuk tart itt az ország.... a másik meg az, hogy nem is zsidó az illető(mondjuk ha az lenne, akkor mi van?), meg keményen megdolgozott érte, 21 éves kora óta diplomája van és már 19 éves kora óta a szakmájában dolgozik keményen, eleinte 10-12 órákat naponta! Szóval nem másra kell fogni a saját nyomorotokat, hanem magatokban keressétek a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!