Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Loptak már tőled el valamit...

Loptak már tőled el valamit vagy raboltak ki? Hogy élted meg?

Figyelt kérdés
Nagyon pitiáner, de pár napja megtudtam, hogy a kedvenc plüssömet egy gyerekkori barátom lopta el, csak senki sem akart egy gyereket gyanúsítgatni, így ez mindig is így maradt. Igazából most haragszom a szüleimre, hogy ezt így büntetlenül hagyták...(Loptak tőlünk komolyabb dolgokat is, de most szembesültem vele, hogy tényleg mennyi mindent loptak el tőlem gyerekkoromban.)

2014. máj. 10. 20:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Telefonomat. Cigánygyerek a táskámból. Majd egy hónap múlva beszart és bevitte a rendőrségre széttörve mint becsületes megtaláló. -.-"

Gyerek voltam még, 12 éves szóval bosszút fogadtam hülye fejjel. De ha akarnám nem tudnám teljesíteni, mert most vagyunk mindketten 18-ak de már gyilkosság, betörés, lopás, rablás, zsarolás és egy nemi erőszak miatt ül a gyerek, de szerintem ki se jön.

2014. máj. 15. 20:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Táborban voltunk, kiraboltak minket, nekem a telefonomat lopták el. Másoknak laptopok, fényképezőgépek, pénz, stb.

Hát én teljesen kiborultam, a telefonomban volt az összes kép, videó amiket a táborban csináltam, pótolhatatlan emlékek. Mai napig átkozom aki ezt csinálta.

2014. máj. 18. 00:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Telefonomat tokkal,fülhallgatóval együtt a suliból.
2014. máj. 18. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A plüss állatokkal kapcsolatban. Volt egy eset, amit úgy éltem meg, mintha ellopták volna őket…

Gyerekkoromban volt egy csomó, egy polcon tartottam őket, és egyszer (8 éves voltam) mikor hazaértem, láttam, hogy egy darab sincs ott. Kérdeztem anyut, hogy hol vannak, mire azt mondta, hogy kidobta őket, mert porfogók. Rohantam a kukához, de persze már üres volt - direkt aznap tette, amikor ürítették őket. Sírtam és dühös voltam. A mai napig nem tudom neki megbocsátani. Legalább megkérdezett volna, és választhattam volna belőlük egyet, ami a legkedvesebb volt számomra. A barátnőmnek volt egy kis plüss oroszlánja, mikor átmentem hozzá, mindig azt ölelgettem.

De még nincs vége.

Kicsit már nagyobb voltam, és vettem magamnak egy plüss koala macit kölyköstül, ami szinte pótolta a régi összest. Mindig ott volt az ágyamon. Egyszer megyek haza, keresem, kérdezem anyámat, hol van, erre azt mondja, odaadta a barátnője gyerekének – és még csak nem is volt bűntudata vagy ilyesmi – sajnos a mai napig ilyen. Utána persze megvettem őket újra, és megfenyegettem anyámat, hogy ha ezek is eltűnnek, nagyon megbánja.

A megmaradt többi gyerekkori cuccomat (társasjátékok, mesekönyvek, ügyességi játékok) a szüleim, hogy jobban férjünk (férjenek), elvitték a nagypapám pincéjébe, amit kis idő múlva teljesen kiraboltak. Csak az én dolgaim voltak ott.

De loptak már el tőlem buszon a táskámból pénztárcát, benne egy számomra nagyon kedves kisfiú fényképével, akit tanítottam, könyvet a szobámból egy székről, ami mellett az illető ült, és nem tudta kihagyni a lehetőséget, albérletben szintén könyvet - a főbérlő tette, de csak akkor vettem észre, hogy hiányzik, miután elköltöztem onnan.

2014. máj. 18. 11:25
 15/18 piriiiiii ***** válasza:
100%

Utolsó, ez durva... nem értem, hogy lehetnek ilyenek az emberek...

Viszont, amikor elolvastam ezt "és megfenyegettem anyámat, hogy ha ezek is eltűnnek, nagyon megbánja." elmosolyodtam. :D Egy plüsseit féltőn óvó gyerek mondja ezt az anyjának... :DDD De megértem. Én is teljesen kiborultam volna ettől, néhány plüss még mindig ott van az ágyamon, pedig én se vagyok már kisgyerek... De felháborító, mikor mások rendelkeznek a cuccainkkal... semmi közük hozzá.

2014. máj. 18. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul esett. A pénzemet lopták el, (a barátnőm :( és a testvére) mig a mosdóba mentem, és a táskám otthagytam náluk a kanapén. XD

A mobilomat is kilopták a táskámból... egy szórakozóhelyen.

2014. jún. 7. 09:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Tőlem kicsikoromban a legjobb barátnőm rendszeresen lopkodta a barbie babáim ruháit, fésűit, stb...meg volt, amikor a kedvenc hajcsatomat is eloopta...és amikor mondtam neki, hogy adja vissza, azt mondta, hogy az igazából az övé, mert az anyukája a boltban kifizette csak otthagyta -.-

Ezen kívül általánosban, 5.-ben még menzás voltam és az osztályban utáltak, ezért egyszer ellopták az ebédjegyeimet, amik a táskámban voltak..És szóltam az ofőnek, aki rájuk szólt, ők meg adták a kis ártatlant és végül én lettem lecseszve, hogy miért gyanusítgatom őket, pedig biztos, hogy ők voltak, mert mondta is barátnőm, aki jóban volt velük.

Ja és ez megint általánosban volt, 6.-ban 1 napos osztálykirándulásra mentünk és ugye mindenki azt evett meg ivott, amit vitt magával, a másik osztályban meg volt pár nyomorék gyerek, akik mindenkit maceráltak és kiröhögtek, az egyik gyerek pedig poénból ellopta az itókámat, amit vittem magammal. Mondjuk az ő osztályfőnökük szerencsére rendes volt és mondta a gyereknek, hogy fizesse ki és vehettem egy másik itókát.

16/L

2014. jún. 7. 10:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer a bicskám lopták el.Hát,elég pipa voltam..
2014. jún. 7. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!