Az emberek mitől és hogyan lesznek pánikbetegek?
Nekem az egyik ismerősöm küzd hasonló problémával, bár nála időszakosan jön elő a dolog, főleg akkor, ha valami dolgozatra, vizsgára kell készülnie; nála a szüleitől érkező magas elvárások váltották ki úgy gondolom, az, hogy egyfolytában nyomás alatt tartották, olyan szempontból, hogy nem nagyon tolerálták a gyengébb (ez nála 4est, vagy rosszabbat) teljesítményt és gondolom korábban kapott érte büntetést is és ez így kicsit kikészítette az idegrendszerét, különösen vizsgaidőszakokban.
Ez persze csak egy példa, szerintem ahány ember, annyi forrása lehet ennek a sajnálatos dolognak.
Amúgy ha ellátogatsz egy pszichológushoz, ő segíthet megfejteni a dolgok forrását és feldolgozni, megoldani is segíthet, persze ehhez neked is akarni kell, de nem egy leküzdhetetlen dolog szerintem (mondom ezt úgy, hogy sosem voltam ilyen helyzetben, szóval könnyen beszélek :P).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!